Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 22.01.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 22.01.2022

Дневен хороскоп – събота – 22.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес търпението ще бъде майка на много добродетели за вашето физическо и психическо здраве. Ако сте изправени пред нервни обстоятелства, поемете дълбоко въздух. Не се изморявайте с прекалено разгорещени реакции.

Телец – Този ден може да донесе добри новини в професионалната сфера. Възможно е някои от вас да видят материализирането на резултатите от дългосрочната си работа. Не са изключени промени в социалния живот около вас.

Близнаци – Вижте чашата като наполовина пълна, фокусирайте се върху нещата, които ви носят облекчение, а не върху нещата, които ви разстройват. Не се предавайте. Не сега. Никога не е твърде късно да промените хода на нещата във ваша полза. Кураж.

Рак – Членовете на вашето семейство може да ви упрекнат за нещо. Обърнете внимание на тези забележки, без да губите доброто си настроение. Сега заслужавате спокойствие и тишина. Можете ли да устоите на изкушението да се върнете на арената?

Лъв – Под влияние на Марс, планетата на издръжливостта, вие ще бъдете в рядко добра форма и като бонус вашият предприемачески дух ще блести ярко. В службата или у дома, вашият манометър за производителност ще се повиши.

Дева – Денят не обещава да бъде идеален за инвестиране на вашите спестявания, които могат да се окажат рисковани. Положението на Сатурн днес е очевидно неблагоприятно по отношение на финансовата сфера.

Везни – Добре е да си вземете доза съботна почивка. Имате натрупана физическа умора плюс психологически стрес. Далеч от цялото напрежение, натрупано през последните месеци, ще можете да презаредите отново батериите си.

Скорпион – Астралните влияния ще ви дадат смелост да посрещнете и този нов работен ден. Въпреки умората, която се натрупва през дните, ще успеете да завършите текущите си задачи без проблем. Все пак внимавайте с ежедневните си разходи.

Стрелец – Възможност за кариерното ви развитие, за която не сте помисляли, е възможна и ще ви принуди да направите равносметка на бъдещите си планове. За тези, които търсят работа, изглежда, че се показва на хоризонта и можете да получите подкрепа от трета страна, която ще може да ви даде добър съвет.

Козирог – Вие сте въвлечени в разгорещен дебат с някого, защото имате съвсем различно мнение по важен за вас въпрос и сте особено разстроени от това. Опитвате се да слушате тихо известно време, но ще дойде моментът, когато ще скъсате нишката и вече няма да можете да се контролирате.

Водолей – Необходимо е да бъдете прецизни в действията си. Избягвайте рисковани действия с пари, инвестиции и не само този ден, но и следващите. Не се поддавайте на хорско влияние - днес трябва да се ръководите само от собствения си здрав разум.

Риби – Планетарната атмосфера е благоприятна за вас. Нептун подкрепя хората от вашия знак. Време е да си дадете малко почивка в компанията на тези, които обичате. Това е идеалният момент да организирате семейна ваканция и да се възползвате от възможността да се свържете отново с любимите си хора.                       

Съветите на Фортуна

Символ на деня е орелът. Време за високия полет, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Удачен за колективна работа.

 

Настроението се подобрява. Ден за самоизцеление и за размишления, в който можете да вземете важни решения. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Само съобразявайки се с Божествения закон за любов и справедливост, ние можем да се избавим от множеството злини и да си създадем свое щастие в пределите на грубото физическо съществуване.

Не хабете напразно физическите си сили, икономично изразходвайте жизнената си енергия. Денят е благоприятен за духовно преобразяване на съзнанието, затова е добре да се прави медитация, духовни техники и да се четат духовни книги.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп