Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 22.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 22.02.20

Снимка:

По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново

Овен – Занимавайте се само с рутинни дела и изпълнявайте изключително своите задължения. Не преговаряйте, не подписвайте договори. Бъдете особено внимателни във финансовите въпроси.

Телец – Денят ще премине без напрежение, но може да се чувствате като разбити. Не се опитвайте да преодолеете слабостта с помощта на енергийни напитки, тъй като само ще влошите нещата. По-добре да го прекарате, ако е възможно в уединение.

Близнаци – За емоционалните и променливи Близнаци този ден ще бъде истински тест за издръжливост. Хората със заболявания на нервната система могат да не се чувстват добре. Ако усетите, че не можете да сдържите раздразнителността, заемете се с физическа работа.

Рак – Трудно време. Ограничете общуването и избягвайте места, където има много хора. Може да се сблъскате с много агресия. Не се занимавайте с трудни неща, не започвайте нищо ново, не обсъждайте сериозни теми. 

Лъв – Днес ще имате повод отново да докажете своето съвършенство и да проявите вродените лидерски способности. Напрежение цари наоколо, хората са пълни с агресия, кавгите пламват лесно. Ако приятели се карат - опитайте да спрете конфликта, преди да стане по-сериозен.

Дева – Денят е не просто труден, но дори до известна степен опасен. Основното предупреждение за родените под знака на Девата е да бъдат изключително внимателни. Избягвайте обществени места, не носете ценности, за да не станете жертва на крадци.

Везни – Да се стремите към справедливост днес със сигурност не бива. Най-правилното поведение ще бъде да се предпазите максимално от общуването с външния свят, да вършите само личните си дела.

Скорпион – По време на работа не водете излишни разговори с колеги. Клюките са неуместни днес. Ако възникне конфликт, не вземайте страна, за да не станете виновни. Не влизайте в спорове с ръководството, дори ако обвиненията са неоснователни. 

Стрелец – Самоконтролирайте се, бъдете сдържани и не давайте отдушник на емоциите. Не си струва да предприемате нови проекти. Бъдете много внимателни с парите.  Инвестиции, заеми, големите покупки са забранени днес. 

Козирог – Денят е опасен във всяко отношение, затова бъдете изключително внимателни. Може да изпитате слабост. По-добре да прекарате деня у дома и за предпочитане сами. Хората с по-слаба психика може да не им издържат нервите.

Водолей – Ако вашата енергия е отслабена, можете сериозно да пострадате. Слушайте вътрешния си инстинкт, действайте както подсказва интуицията ви, но бъдете умерени във всичко. Времето абсолютно не е подходящо за решителни действия.

Риби – Денят носи негативна енергия. Най-добре да го прекарате у дома и сами, за да се предпазите максимално от общуването с други хора. Мнозина ще почувстват физическа и психическа умора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден е по-скоро неблагоприятна, тя има изтощаващ ефект върху нас, буквално отнема сила. Можете да се чувствате уморени, дори и да не сте правили нищо. За да избегнете това, концентрирайте се само върху светлината и се зареждайте с положителна енергия. Създайте в душата си силен резерв от любов и светлина, в който не може да проникне тъмнината.

По-добре е да не се градят планове, да не се започва нищо ново. Най-добре е да се отдадете само на дребни домакински задължения, но не свързани с остри предмети. Има риск от нараняване.

Полезно е да се мият ръцете по-често, за да се отмият негативните енергии, които могат да се генерират буквално от въздуха в този ден. Също така е препоръчително да запалите свещи и други източници на светлина, навсякъде трябва да е светло, да не стоите на тъмно. Ако е възможно, бъдете на дневна светлина колкото е възможно повече.

Луната се движи на празен ход през целия ден – от 06:09 ч. до 08:38 ч. в неделя. Не се препоръчва нищо ново и важно да се предприема, нито да се купува.

Днес е Задушница. Запалете свещ на вашите починали близки и подайте нещо за Бог да прости.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив