Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 22.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 22.05.21

Снимка:

Овен Днес ще ви дразнят маловажни неща, но вечерта ще ви донесе спокойствие. Придържайте се към своето отношение и се опитайте да реализирате идеите си по мирен начин. Благоприятно време за изпълнение на планираните дела, решаване на трудни въпроси и проблеми.

Телец – Най-добре се въоръжете с много търпение днес, защото проблемите, които ще възникнат, ще изискват хладнокръвие от ваша страна. Проверявайте важни факти по време на работа. Този път дръжте всичко под контрол.

Близнаци – Днес Луната ви обещава нови възможности, които ще бъдат много печеливши в дългосрочен план. Отделете време за работата, която сте отложили в миналото. Повишена емоционалност в любовта.

Рак – Имате нужда от почивка. Възползвайте се от възможността да посветите малко време на себе си. Ще бъдете толкова разсеяни, че никой няма да ви обвини. Вечерта ви носи спокойствие. Любовта ви дава подкрепа.

Лъв – Този ден е силно повлиян от външни фактори. Не се тревожете. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете баланса между действията и почивката.

Дева – Нервният стрес може да повлияе на качеството на съня. Вземете валериан или други успокоителни с естествен произход. Времето, прекарано в кръга на семейството и приятелите, ще ви помогне да възстановите сили и енергия.

Везни – Не позволявайте на събитията да предизвикат паника или да ви дезорганизират и извадят от релси. Опитайте се да запазите спокойствие и да мислите рационално, за да можете да възстановите баланса си.

Скорпион – Ставате по-оптимистични и виждате добрата страна на нещата. В любовта ще трябва да правите компромиси, за да постигнете хармония. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна.

Стрелец – Не особено благоприятен ден за любов и други междуличностни отношения. Увеличава се и вероятността от конфликти и разногласия в бизнес сферата. По-добре е да посветите деня на благотворителност, да давате милостиня, да подарявате, да изпълнявате исканията на други хора.

Козирог – Претеглените решения винаги се оказват по-добри от спонтанните, а добре обмислените стъпки позволяват по-бързо да се постигнат целите. Семейните въпроси се нуждаят от повече внимание от обикновено.

Водолей – Обстановката около вас може да е напрегната. Но докато проявявате здрав разум и държите емоциите под контрол, всичко може да се уреди. Не позволявайте на никого да оказва натиск върху вас, да ви налага каквито и да било решения.

Риби – Ще намерите сили да преодолеете препятствията и трудностите, които препречват пътя ви. Изберете хора, които да ви помогнат да се отпуснете. Оставяйте стреса на работния ден пред вратата, когато се връщате у дома.

Съветите на Фортуна

Успешно може да продължите всяка започната работа, но избягвайте започване на нови дела, бизнес и делови проекти. Всяка нова работа, която започнете, няма да бъде успешна, не приемайте никакви задачи.

Този период не е подходящ за сериозни финансови операции - енергията на Луната все още не е стабилна, можете сериозно да пострадате. Не инвестирайте в рисковани начинания. По-добре е да не давате заем, парите най-вероятно няма да бъдат върнати. Опитайте се да избягвате общуването и новите запознанства, не ходете на места, където ще бъдат вашите врагове или просто неприятни хора.

Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно и обратно. Ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още