Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 22.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 22.06.19

Дневен хороскоп – събота – 22.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате служби, инстанции и чиновници, да купувате имот, кола, битова техника

Овен – Не е безопасно да се поддавате на внушения, импулси, пориви. Някои от вас ще имат проблеми, свързани с внезапна промяна на плановете. Възможно е да се върнете отново към някои стари идеи. Имате шанс за интересна среща.

Телец – Емоционалният фон е нестабилен, настроението може да се промени без видима причина. Възможно е да се наложи да направите корекции на вашите планове. Има опасност да до допуснете стратегическа грешка.

Близнаци – Докато е възможно, добре би било да запазите дипломатическия тон и да потърсите конструктивни решения в личните и професионални отношения. Не бъдете пасивни, но и прекалената активност избягвайте.

Рак – Днес са възможни проблеми, причината, за които може да бъде липсата на сръчност, съобразителност, невъзможност за сътрудничество или неиздържане на напрежението в извънредни ситуации.

Лъв – Днес избягвайте да предизвиквате раздразнителни хора и да влизате в конфронтация с тях. Ако се наложи, трябва да сте в състояние да защитите своята физическа или психологическа територия, не само като кажете груби думи, а като се вземат конкретни мерки.

Дева – Днес ще сте зависими от обстоятелствата. Те могат да ви извадят от равновесие и да ви принудят да действате в нетипичен за вас стил. Възможно е съдбата да ви подложи на изпитание за адаптивност, гъвкавост и дипломация.

Везни – Обърнете внимание на отношенията ви с другите. Колкото по-хармонични са те, толкова по-вероятно е благоприятното развитие на събитията да бъде не само днес, но и в близките дни. Препоръчително е да отделите време на любимите си хора.

Скорпион – Денят може да бъде напрегнат. Едва ли е възможно да се избегнат някои спорове, несъгласия. Най-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси, тъй като съществува опасност, че всичко ще завърши със спор и няма да е възможно да се намери общо решение.

Стрелец – Първата половина на деня е много благоприятна. Имате възможност, ако искате да реализирате някои ваши идеи, бързо да разрешите някои въпроси, но само ако подхождате към тях творчески.

Козирог – Днес бихте могли да постигнете успех в делата, но това ще изисква добра организация и самодисциплина. Всяка лекомислена проява в работата или в личен план е неприемлива. Особено опасно е, когато става дума за пари.

Водолей – Денят носи ведра атмосфера, но въпреки това не са изключени междуличностни проблеми, технически проблеми, бизнес конфликт, обща възбудимост. Ще успеете най-после да решите някакъв въпрос и да се отървете от него.

Риби – Днес е добре да правите неща, които не изискват особена отговорност. Действията, свързани с риск са противопоказани. Правете това, което ви харесва, намерете време да се отпуснете, да се забавлявате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия, но ако още от сутринта се защитите с молитва, нищо няма да ви грози през него. Това може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Сега всички са по-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Пазете се, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Подходящ само за рутинна работа. Доверявайте се само на проверени източници. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които научавате днес. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

През целия ден до 17:03 ч Луната е на празен ход. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате служби, инстанции и чиновници, да купувате имот, кола, битова техника. Това време не е добро за всякакви видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.

Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или страдание, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети