Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 22.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 22.08.2020

Дневен хороскоп – събота – 22.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако сте били изправени пред проблем или трудна ситуация, сега ще успеете да намерите отговора, като се отдръпнете и погледнете всичко от по-голяма перспектива. Неочаквани срещи или обрати.

Телец – Всичко е възможно, но нищо не е сигурно. Космическите елементи показват, че ще проявите наивност в дадена ситуация, което може да означава последствия за вас на един по-късен етап.

Близнаци – Денят е добър за вас. Подходящ за оздравителни процедури и  интелектуални дейности. Ще бъдете склонни да виждате около себе си повече хармонията и красотата, отколкото дисхармоничните явления.

Рак – Има вероятност да се открие благоприятна възможност, която обещава превъплъщение на мечтите ви в реалността. Ако съзрете такава възможност, бързайте да се възползвате от нея. Ще получите добри вести.

Лъв – Времето е добро за творческите натури. Радвате се на добра жизненост и ще продължи да нараства активността ви. Очаква ви емоционално отклонение, което ще оживи рутинното ви ежедневие.

Дева – Днес със сигурност ще успеете да се справите със задачите си, макар и с много усърден труд като се фокусирате в детайлите. Имате чувствителен стомах, затова е добре да останете на плодове и зеленчуци.

Везни – Денят ще бъде емоционален ден за мнозина. Когато сте спокойни сте толерантни и лесно приспособими към характерите на другите и обстановката, но сега може да бъдете предизвикани по болезнен за вас начин.

Скорпион – Замислете се не издигате ли бариери между себе си и другите? Блокирате вътрешно емоциите си и не ги оставяте да излязат навън. Отказвате да ги изживеете. Не искате да видите истината и се преструвате, че всичко е наред.

Стрелец – Нещата ще започнат да се изменят към по-добро. Ще се наложи да изпълните някои условия. Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия.

Козирог – Днес ви очаква един хубав ден. Гледате с оптимизъм и надежда напред. Сега е най-удачният ден за обсъждане планове за бъдещето. С човека, когото обичате можете да постигнете пълна идилия.

Водолей – Обстоятелствата на деня могат да се развият по начин, по който съвсем не сте очаквали. Внимавайте, за да не се окаже, че работите срещу собствените си интереси, което ще се окаже финансово неразумно.

Риби – Ще получите духовен дар. Опитайте се да го откриете сред многото ситуации на деня. Обърнете внимание на това, което ви се случва. Ако някой иска да ви даде съвет, то вслушайте се. Анализирайте всичко и бъдете внимателни!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проверете своите възможности и заложете фундамента именно днес. Ден за обективна оценка и усъвършенстване на всякаква дейност. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули. Добре е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид.

Полезно е да си поплачете днес. Така се изчиствате. Благоприятно е също енергийно очистване на чакрите чрез мантри и четене на молитви. Четете молитвата “Отче наш” поне 15 минути.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети