Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 22.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 22.12.18

Дневен хороскоп – събота – 22.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Денят може да донесе дълготрайни разочарования - особено в любовта

Овен – По-добре да контролирате емоциите и смирено да приемате нещата, които се случват. Не си разваляйте предпразничното настроението напразно. На моменти може да ставате мрачни, но приятен разговор с някой ще успее да ви измъкне от това положение.

Телец – Вие ще бъдете в отлична форма. Обемът на задачите нараства. Отървете се от всичко второстепенно и насочете усилията си към основните неща. Съсредоточете се върху стабилността на отношенията и изграждането на доверие. Бъдете отворени за любовта.

Близнаци –Като цяло, един добър ден и можете да се възползвате от променящите се обстоятелства. Въпреки това е възможно да проявите импулсивност и необмисленост на действията. Звездите ви съветват да внимавате, да обмислите ходовете си и да не бързате.

Рак – Може да има ситуации, чийто смисъл няма да разберете до края. Претегляйте всяка дума, предвиждайте евентуалните реакции на околните, внимателно обмислете дали да споделяте мнението си с други хора.

Лъв – Не са изключени някои неразбирателства с отделни хора, но като цяло отношенията ви ще се развиват успешно. Преодолейте съмненията и внесете малко хумор и нещо забавно в ежедневието.

Дева – Луната ви прави забележително ефективни на работното място. Забавете малко ритъма на живота. Усмирете амбициите си. Опитайте се да намерите начин да съвместите работата с релаксацията.

Везни – Може би някой ще каже, че вашите планове са твърде смели, но вие по-добре знаете към какво да се стремите. Съдбата не е въпрос на случайност, това е въпрос на избор. Звездите ви съветват да разчитате на себе си и да не се доверявате на мнението на други хора.

Скорпион – Някой може да ви създава препятствия, но не непременно чрез явни действия. В резултат на това може да се почувствате несигурни, но имате добрата способност да се изолирате от конфликтите.

Стрелец – Вашето преимущество е гъвкавостта и способността да се адаптирате към бързо променящите се обстоятелства. Дори ако нещо се обърка, както е планирано, не се отказвайте и опитайте отново. Разгледайте всички възможности.

Козирог – Денят обещава успех, който ще дойде благодарение на новите идеи. За да може всичко да се развие по най-добрия възможен начин, е необходимо да се предприеме по-сериозен подход към планирането на работното време и да определите реда на приоритетите.

Водолей – Днес ще имате динамичен ден, имате хиляди неща, които трябва да направите. Не забравяйте, че не можете просто да пренебрегнете отговорностите си. Колкото повече отлагате нещо наистина важно, толкова по-трудна става вашата задача.

Риби – Някои технически детайли ще попречат на работата ви. Най-добрият начин за разрешаване на нежелани ситуации ще бъде откритата и конструктивна комуникация. Някои от вас ще бъдат обхванати от меланхолия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Денят може да донесе дълготрайни разочарования особено в любовта. Ден, в който злото излиза на повърхността. Лош знак е да възникнат спорове. Пазете се да не бъдете измамени от лукави хора.

В 19:50 ч настъпва пълнолуние. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати