Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 23 юли 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 23 юли 2022

Дневен хороскоп – събота – 23 юли 2022 - Tribune.bg

Овен – Денят ще е неутрален. Не можете да повлияете на хода на събитията, за това не се и опитвайте. С вашето въображение и проницателност все пак ще намерите оптимален изход от всяко сложно положение.

 

Телец – Не винаги е възможно да реализирате плановете си веднага, но вие сте упорити, така че все пак успявате да си проправяте път. Може би ще възникват малки разногласия с околните, но вие ще намирате начин да изгладите всички остри ръбове, за да избегнете конфликт и взаимно негодувание. 

 

Близнаци – Денят е подходящ за решаване на различни дребни въпроси, както на работа, така и в семейството. Някои от вас ще търсят силни усещания, нови изкушения. Да внимават тези, които са обвързани вече.

 

Рак – Бъдете рационални по паричните въпроси, особено това се отнася за жените. Може да се случи така, че под влиянието на импулса да похарчите значителна сума пари и впоследствие ще се чудите какво ви е накарало да го направите. 

 

Лъв – Позитивна ви нагласа се отразява добре и на останалите. Около вас ще настъпи приятно обновление и оживление. Важно е да съумеете да запазите приятелската и спокойна атмосфера. Благоприятно е за размяна на услуги между приятели.

 

Дева – Намаляването на активността се компенсира с практически подход към настоящите проблеми. Денят не е подходящ за активно действие, а добро време за планиране. Създаването на стабилна стратегия за бъдещ успех е много ефикасно използване на времето. 

 

Везни – Опитайте се да избягвате стресови ситуации, намалете контактите с хора, които често се опитват да оказват натиск върху вас, критикуват ви, провокират ви. Ще е полезно да промените обстановката.

 

Скорпион – Денят е добър, но може да се поддадете на различни съмнения. Единствено това може да наруши душевния ви покой. Благоприятно е за умствена дейност и за кратки пътувания, за контакти с повече хора.

 

Стрелец – Днес вашият оптимизъм е толкова силен, че ще бъде основният двигател на действията ви. Носите в себе си такъв заряд, чрез който можете да се справите с всички трудности и проблеми (ако има такива). Ще получите някаква новина.

 

Козирог – Успехът ще съпътства не само професионални дела, но и лични отношения. Доверете се на естествения ход на събитията, скоро самите обстоятелства ще се оформят така, че проблемът да бъде решен по най-добрия за вас начин.

 

Водолей –Ще бъдете предприемчиви и инициативни и всички дела ще ви се удават с лекота. Като цяло денят обещава да бъде спокоен и плодотворен, стига да не си губите времето. Вдъхновение няма да ви липсва.

 

Риби – Не трябва да се претоварвате с прекомерна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, затова се опитайте да забавите скоростта или ако е възможно наблегнете повече на почивката. 

 

 Съветите на Фортуна

В този ден в човек се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можете да пътувате, да започнете нещо важно, да заложите фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Време за творчески и нестандартни решения.

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Ден за уединение на влюбени сърца, за зачеване на деца.  Активира се мъжката сексуална енергия и трябва да се изразходва, ако не по предназначение, то чрез физическо натоварване. Благоприятно е да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети