Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 23.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 23.02.19

Дневен хороскоп – събота – 23.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят носи негативна енергия. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения

Овен – Днес за повечето от вас ще е важна позицията на някой друг – колега, началник, клиент, партньор, приятел. Дори в момента нещата да се развиват добре, важно е да не се отпускате: не преминавайте границите, спазвайте правилата, задълженията, формалностите.

Телец – Ситуацията на този ден ви призовава да търсите равновесие и хармония, но формалното разбиране за справедливост, красота, добър вкус, доброта може да се различава от вашето мнение. Старайте се да се разбирате с другите.

Близнаци –Малко вероятно е да се справите бързо с личните проблеми. Трябва да изчакате известно време. Скоро ситуацията ще се изясни и ще разберете как да действате. Внезапните промени в настроението могат да предизвикат нежелани ефекти.

Рак – Днес е желателно да се ръководите от всички принципи на равновесието и справедливостта. Намирането на общ език с близките не е лесно, но ако се опитате, можете да се справите. Бъдете готови да направите отстъпки в някои дреболии.

Лъв – Вие сте упорити и искате всички около вас да играят по вашите правила. Може да имате добри намерения, но не забравяйте, че другите няма да приемат лесно посегателството върху тяхната свобода.

Дева – Ако се съсредоточите върху делата си и не сте мързеливи, ще постигнете добри резултати. Старайте се да погледнете нещата възможно най-реалистично. Никой не може да ви заблуди нито в малките неща, нито в нещо по-сериозно.

Везни – Днес Луната е във вашия знак и ще ви помага да се вземат правилните решения и да се движите в правилната посока. Оценявайте интуитивните прозрения, идващи от дълбините на подсъзнанието.

Скорпион –Шансовете да постигнете това, което сте си наумили са големи. Не пренебрегвайте малките неща. Понякога те могат да преобърнат ситуацията. Луната привлича вниманието ви към мистиката и духовния живот.

Стрелец – Денят може да бъде белязан от различни нестандартни ситуации, както на работното място, така и в личния живот. Луната ще спомогне да почувствате удоволствие и да се забавлявате в приятелска компания.

Козирог – Старайте се да бъдете внимателни и мъдри, не бързайте да вземате решения, започнете да действате само когато стане необходимо. Този ден е много подходящ за обсъждане на проблеми – има възможности да се намерят компромиси.

Водолей – Добре ще е да се съсредоточите върху текущите дела на деня. За да минимизирате рисковете, внимателно анализирайте всички плюсове и минуси на финансовите си планове. Ще ви хрумнат нови идеи, но ги обмислете добре, защото някои от тях не са практични.

Риби – Крайно време е да преодолеете собствената си инерция. Не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликти, това се отнася не само за взаимоотношения с близки, но и за колеги и приятели.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи негативна енергия. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки. Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Запалете свещ и гледайте продължително живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети