Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 23.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 23.10.21

Дневен хороскоп – събота – 23.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен В този момент ви е трудно да убедите другите да чуят това, което имате да кажете. Сякаш никой не е в настроение за вашите идеи и предложения. Няма да е лошо да смените тактиката. Бъдете гъвкави и готови за промяна.

Телец – Днес сте в по-добро настроение от предишните дни. Причината се крие в удовлетворението от добре свършените задачи, свързани с вашия професионален живот (или в личния). Тъй като упоритата работа ви носи удовлетворение, това е истинската причина да излезете и да празнувате с приятелите си.

Близнаци – Не би било лошо да преразгледате поведението си по отношение на партньорските отношения. Това е ден, пълен с изкушения. Отървете се от напрежението и натрупаното безпокойство в разговорите с приятели.

Рак – Всичко, което трябва да направите, е да поемете инициативата да направите нещо и да се почувствате много добре след това. От вас зависи да мотивирате другите да се присъединят към вас в забавлението.

Лъв – Общуването с околните ще протича безпроблемно. Свободните представители на знака ще имат възможности за флирт, затова се погрижете предварително за външния си вид. В личния ви живот ще се случат добри неща, ако поемете инициативата.

Дева – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилни решения. В любовта и взаимоотношенията може да бъдете капризни като пролетното време.

Везни – Днес отново ще ухажвате партньора си. Независимо дали сте в началото на отношенията или сте заедно от дълго време, ще бъдете романтични и пълни с идеи как да освежите връзката си. Това е чудесна възможност да натрупате точки и симпатии.

Скорпион – Денят е много благоприятен за активна работа. Първо направете списък с предстоящите задачи и след това започнете да ги отмятате една по една. Няма време за губене. Днес ще имате внезапно желание да се забавлявате.

Стрелец – Благоприятен ден. Нещата започват да се обръщат във ваша полза днес. Залепете усмивката на лицето си и приемете всичко добро, което този ден може да ви предложи. Вие определено го заслужавате.

Козирог – Днес ще можете да довършите най-после започнатото. Отнасяйте се сериозно към всичко. За кратко настроението ви може да се помрачи от нещо. В любовта и отношенията се очаква да има спокойствие и хармония.

Водолей – Днес се настройте позитивно и се опитайте да не се притеснявате за дреболии.  Имате нужда от спокойно и тихо място, където да се уедините сами или с някой, когото обичате. Просто се отпуснете. Точно това ви трябва.

Риби Представителите на вашия знак не трябва да се претоварват с ненужна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, затова си позволете повече почивка. Вечерта почетете добра книга, вземете горещ душ или вана, слушайте релаксираща музика.

Съветите на Фортуна

Ден на хармонията, благодатта, спонтанната радост от битието. Днес не трябва да се живее по план. Доверете се на интуицията си и живейте според обстоятелствата. Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня. Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели. Ден за гости, веселие и забавления.

Направете избора да отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в „задния двор“. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Смело продължете своите дела или започнете нещо ново и не се опасявайте от неуспех. Денят е добър е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети