Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 23.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 23.11.19

Дневен хороскоп – събота – 23.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не се опитвайте да се борите срещу обстоятелствата, а намерете своето място в тях. От всички възможни опции изберете тази, която е рационално най-обоснована. Включете се в потока на деня. В крайна сметка всичко ще се получи по най-добрия за вас начин.

Телец – Толкова много неща сте планирали да свършите, че сами се чудите откъде да започнете. Бъдете умерени и не се насилвайте в края на уморителната седмица, като се претоварвате с повече работа.

Близнаци –  В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки. В любовта звездите ви съветват да бъдете директни и да не си поставяте изкуствени граници.

Рак – Днес може да изпитате малко напрежение, но като цяло денят ще е добър и спокоен. Разпределянето на времето ще ви позволи  за по-кратко време да свършите повече неща. Внесете малко обновление в личната си връзка.

Лъв – Изостря се чувственото ви възприятие към света. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Обстоятелствата могат да ви завлекат в конфронтация с някой около вас против вашата воля. Не забравяйте  за дадените обещания към близките.

Дева – Днес се доверете на логиката,  не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Не губете време за неща, които знаете, че нямат голям шанс за успех. Понякога само желанието не е достатъчно.

Везни – Емоциите няма да помогнат за разрешаване на ситуацията - колкото по-емоционално се държите, толкова по-трудно става. Няма причина за безпокойство, най-добрата стратегия е да не се съпротивлявате, а да позволите на хода на събитията да разреши проблема ви. 

Скорпион – Оставете се на инерцията на деня да ви понесе. Чувствата ви ще са силни и дълбоки. На мнозина умът ще е изпълнен с мисли за любов, тайни срещи, получаване на нови удоволствия. Някои ще търсят забранения плод.

Стрелец – Бъдете внимателни и рационални в действията си. Вероятно ще настъпи промяна в плановете за този ден. Не се сърдете на партньора си, ако промени мнението си в последната минута.

Козирог – Днес може да научите много от позицията си на мълчалив наблюдател на събитията.  Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Водолей – Общият фон на деня е позитивен, ще ви помогне да се отпуснете психически. Преживяванията на някои ще са противоречиви. Възможно е да изпитате недоверие и скептично отношение към благоприятните промени.

Риби – Днес трябва да се успокоите и да прикривате емоциите си. Скоро ще разберете, че смирението краси човека. Не вярвайте на всички думи, които чувате, защото не всички около вас са обективни и искрени.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е посветен на вътрешния и духовен мир на човека. Обърнете се към божествената мъдрост и своите духовни източници, както и към вътрешния си глас. Енергийно благоприятен ден. Време за медитация. Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини. Да се изключат алкохола и цитрусовите плодове.

Само съблюдавайки хармонията на деня, може да се почувства резултата от вътрешната работа, духовните промени. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма.

Луната във Везни дава известно забавяне и може да ви накара да се съмнявате в решенията си. Увеличава се зависимостта от чуждото мнение, чувствителността към думите и реакциите на другите, жаждата за обществено признание и любов. Състоянието на духа силно зависи от взаимоотношенията с околните, от комфортната и доброжелателна обстановка, от приятелската атмосфера.

Здраве: Тези дни стават уязвими бъбреците, отделителната и ендокринната системи, особено панкреасът, кожата може да страда, възможни са алергични реакции, проблеми със състоянието на кръвта.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети