Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 24 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 24 септември 2022

Дневен хороскоп – събота – 24 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Това е момент, в който вашите лидерски умения наистина блестят. През целия ден късметът ще бъде на ваша страна и възможностите са безкрайни. Бъдете внимателни във връзките си точно сега. Посветете повече време и усилия на романтиката и накарайте партньора си да се почувства ценен.

Телец – Това може да е ден на удовлетворение, постижения, успех и благоприятни взаимовръзки. Любовта може да почука на вратата ви днес. Ако вече имате половинка, ще е добре да излезете и да се насладите на социалния живот.

Близнаци – Най-добрият вариант в този ден може да бъде да предприемете развлекателно пътуване с партньор или с приятели, за да се насладите на живота и връзките като цяло. Четенето също може да бъде добър вариант или посещение на артистични и социални събития, като кино, театър, концерт.

Рак – Слушайте, за да се учите от другите, но не позволявайте самооценката ви да зависи от тяхното мнение за вас. Това ще е ден, в който трябва да подчертаете вниманието си на семейството и партньора си.

Лъв – Вашият ентусиазъм е вдъхновение за другите. На хоризонта може да се очертае и кратко пътуване. Прегърнете неизбежността на промяната и гледайте напред към нови възможности. Избягвайте да имате вземане даване с хора, които не се колебаят да използват нечестни средства, за да постигнат своето.

Дева – Ако се чувствате много напрегнати, излезте и спортувайте, това ще помогне. И накрая, старайте се да не влизате в противоречия с тези, които обичате най-много. Опитайте се да общувате по позитивен начин.

Везни – С опозицията на вашия управител Венера с Нептун, вероятно е във ваш най-добър интерес да не правите нищо и да се съсредоточите върху всичко, което подобрява вашето физическо и психическо благосъстояние.

Скорпион – Воалът на мистерията, който ви заобикаля, създава полюс на привличане за противоположния пол. Забавлявате се и развивате връзката си чрез действие, състезание и стремеж. Не трябва обаче да забравяте, че има и други по-дълбоки нужди, които изискват да бъдат удовлетворени.

Стрелец – Използвайте късмета, който ви очаква днес. Вие сте енергични и с правилната нагласа за успех. Направете някои вълнуващи планове за бъдещето с вашата половинка. Днес животът може да ви отведе извън утъпкания път.

Козирог – Можете да се съсредоточите върху важните въпроси и не ги оставяйте да „минават“ покрай вас като второстепенни. Щастлива среща с човек, който ще ви даде тласък да "отворите" емоционалните, душевните и любовните си хоризонти.

Водолей – Плановете за пътуване може да изискват промени в последния момент. Връзката ви с баща или друга авторитетна фигура е на изпитание в момента. Възможно е днес да ви завладее емоционално напрежение. Най-удобно ще бъде да се заемете с физически упражнения или работа, за да балансирате енергията.

Риби – Опозицията Венера-Нептун насърчава вашите артистични и философски търсения. Добре е да сложите спирачка на желанията си. Контактът със суровата реалност никога не е бил вашата силна страна и вие влагате всичките си усилия, за да се справите с това.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Лесно ще се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото собственото и на другите хора. В този ден е възможно да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

В този ден е необходимо да се запази спокойствието и уравновесеността. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела обаче не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети