Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 24.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 24.07.2021

Дневен хороскоп – събота – 24.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие сте в период на реконструкция и можете да започнете с нови бази, за да придадете нов тон на живота си. Вашата динамичност ще бъде висока и вашите идеи ще ви доведат до успех. Хората около вас, на които имате доверие, отварят нови пътища за вас и предлагат решения.

Телец – Може случайно да чуете нещо, което не е било предназначено за ушите ви, или да стигнете до заключение въз основа на слухове и друга откъслечна информация. Основното е, че благодарение на съвпадението на обстоятелствата или вашите аналитични способности, днес може да получите в ръцете си ключа, който отваря вратата за нови постижения и успехи.

Близнаци –Ще се изкушите да упрекнете близък човек заради обещание, което не е изпълнил или за нещо друго. Може би е било по-добре да се опитате да бъдете по-разбиращи, мили и толерантни с околните.

Рак – Обемът на задачите расте, но вие подхождате напълно отговорно. Насочете усилията и енергията си към главното. Звездите ви съветват да бъдете внимателни, да обмисляте добре действията си и да избягвате бързането.

Лъв – Денят е противоречив. Много неща няма да вървят по начина, по който очаквате, може да се наложи да се сблъскате с някои неочаквани трудности. Но със сигурност ще се справите със ситуацията, ще намерите начин да постигнете целите си.

Дева – По-голямата част от деня ще бъде посветена на домашните дела. Може да възникнат неочаквани битови проблеми, които трябва да бъдат решени бързо. Разумно преценявайте обстоятелствата.

Везни – Във ваша полза ще бъде да проявите деликатност, толерантност, снизхождение. Правилната тактика ще помогне за балансиране на сложните взаимоотношения, а хармоничните съюзи ще станат още по-добри.

Скорпион – Бъдете старателни, но не планирайте много работа за днес. Не забравяйте, че не можете да се доверите на всеки. По-добре е да не споделяте плановете си. Лекомислено изтърваните думи могат да бъдат използвани после срещу вас.

Стрелец – Бъдете внимателни, особено ако имате работа с непознати хора: те могат да използват вашата лековерност, да постъпят по не най-коректният начин с вас. Добър ден, за да посетите роднини, да се срещнете с приятели или да се разхождате по интересни места.

Козирог – Полагате много усилия, за да получите бързо това, което искате. Но всички усилия ще бъдат безсмислени, ако не съставите план за действие и не обмислите нещата до най-малкия детайл. Може да забележите леко понижение на енергията ви.

Водолей – Вие сте оптимисти, намирате много причини за радост и не пропускате възможността да направите нещо полезно за тези, които са ви скъпи. Не е изключено да имате неочаквана среща и това да подобри настроението ви.

Риби – Нужно е сега да се съсредоточите върху семейните въпроси. Важно е да поддържате приятелски отношения с близките си, за да избегнете конфликти. Именно някоя дреболия може да се превърне в ябълката на раздора

Съвети на Фортуна

Денят започва с пълнолуние в 05:37ч. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността.

Денят носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Особено актуална е поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

Възможни са дълготрайни разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети