Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 24.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 24.08.19

Дневен хороскоп – събота – 24.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Усмихвайте се по-често и се радвайте на живота!

Овен – През деня се старайте да не обръщате внимание на дреболиите, да не се поддавате на емоции и негативно настроение. Краят на деня е страхотно време за творчество, чувственост, еротика, приятно общуване.

Телец – Денят ще е хармоничен за инертните и сдържани Телци. А активните представители на знака ще трябва бъдат по-внимателни и бдителни, защото може да се сблъскате с трудности. Ще укрепите своите позиции в очите на партньора си.

Близнаци – Вие сте в прекрасна физическа и интелектуална форма, можете да изненадате другите с нестандартни решения и с нова визия за живота. Когато общувате внимавайте. Възможно е да изпитате разочарование по някакъв повод.

Рак – Днес е опасно да се поддавате на импулсите си. Не оставяйте на последно място собствените си интереси. Нужно е да проявите малка доза здравословен егоизъм. Някои от вас могат да се сблъскат с някаква несправедливост.

Лъв – Лесно можете да постигнете успех. За да стане това, достатъчно е да действате по свой начин, да сте верни на принципите си и да се вслушвате в мненията на хората, които заслужават доверие. Вечерта е подходяща за романтични срещи.

Дева – Вие сте в състояние да се справите с решаването на много сложни проблеми, защото успявате да се концентрирате, да вземете под внимание всички важни фактори и да отхвърлите незначителните.

Везни – Денят ще върви добре, ако не очаквате от другите разбиране и безусловна подкрепа. По-добре е да разчитате на собствените си сили, така че шансовете ви за постигане на успех значително ще се увеличат. Нови дела, по-добре да не започвате.

Скорпион – Партньорът ви трудно ще възприема поведението ви днес, затова покажете, че сте готови на някои отстъпки. Подходящо време за реализиране на еротични фантазии, ако съхраните добрите си отношения.

Стрелец – Реализацията на идеите ви няма да е лесна, но в крайна сметка ще преодолеете всичко и то благодарение на прекрасното си самочувствие. Бъдете решителни днес, не се отказвайте от инициативите си.

Козирог – Не винаги ще можете да поддържате добро настроение и оптимизъм. Не са изключени дребни недоразумения, но е малко вероятно да има сериозни последици. Това важи и за проблемите: ако възникнат, те ще се решат бързо.

Водолей – Днес е по-добре да не експериментирате и да не рискувате. Действайте само чрез проверени и доказани методи. Може да разчитате на късмета си, но все пак бъдете внимателни. Не са изключени финансови затруднения.

Риби – Каквото и да се случи, не губете вярата в себе си. Не забравяйте, че има начини да преодолеете всички изпитания, без да молите някого за помощ. Старайте се да гледате от позитивната страна на нещата.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на пробуждане и трансформация. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото.

Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствена реализация, да се поставят основите на нови големи неща.

Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията. Всички дела, започнали в този ден, водят до активно използване на резервите. Енергийната сила на деня изисква обезателно реализация. Това време трябва да се използва активно за укрепване на собственото си здраве, за повишаване на духовното ниво.

Усмихвайте се по-често и се радвайте на живота!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети