Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 24.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 24.10.2020

Снимка:

Овен – Днес подхождайте предпазливо към новите проекти. Много сте обезпокоени, че не всичко върви по план и че изглежда, че постоянно ви пречат нови препятствия. Не изпадайте в сляп активизъм, а останете търпеливи и действайте стратегически, така че скоро ще можете отново да надграждате старите си успехи.

Телец – В ежедневния (професионален, личен) живот умереността трябва да бъде вашият основен приоритет в момента. Склонни сте да искате твърде много наведнъж и понякога ставате твърде нетактични и взискателни. Трябва да се отнасяте към колегите (околните) си по-внимателно и по-справедливо. 

Близнаци – В сегашната ситуация не трябва да се изненадвате от главоболие и умора. Неотдавнашните усилия оставят своя отпечатък. Не губете смелост при неблагоприятни обстоятелства, а по-скоро ги възприемайте като предизвикателство. 

Рак – В момента сте истински сноп енергия. Вашата жизненост е впечатляваща, вие сте в страхотна форма. Не на последно място, ще бъдете подкрепени от колегите си, дори там, където не го очаквате.             

Лъв – От време на време има и кофти дни. Днес може да е такъв ден за вас, дори без съществена и видима причина. Опитайте се да запазите спокойствие, защото това ще помогне най-добре във всяка ситуация. Трябва да избягвате претоварването, доколкото е възможно.

Дева – Днес може да попаднете в трудна ситуация. Опитайте се да подходите конструктивно към това. Много е важно за здравето ви да избягвате дисбаланса. Открийте своята вътрешна сила. Дайте подкрепата си, където можете. Но не се оставяйте да бъдете експлоатирани!

Везни – Обичате да обменяте идеи с нови познати и да трупате нови впечатления. Поради вашия комуникативен характер и слънчева харизма, бързо може да се случи приятен и спонтанен разговор да се превърне в дългосрочно приятелство.                                        

Скорпион – Ако можете, отложете планираните инвестиции и покупки. Неочаквани събития могат да провалят вашите желания и планове. Единственото нещо, което ще ви помогне тук, е малко спокойствие и хумор.         

Стрелец – Настоящите препятствия изискват вашето пълно внимание и концентрация. Не бива да отхвърляте с лекота възникващите трудности или да бягате от проблема. Постарайте се да оцените ситуацията трезво и възможно най-обективно. Не се страхувайте да изпробвате нови решения. 

Козирог – Не оставяйте времето да минава, но използвайте силата, която е във вас. Изглежда, че имате точния отговор на всеки въпрос и правилното решение за всяка ситуация. Вашите колеги и приятели се ориентират към вас и ценят много вашите съвети. 

Водолей – Тъй като в момента не можете да знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави. Ако в момента ви съветват да инвестирате, бъдете критични и отделете време да помислите за това, тъй като сега е малко вероятно да получите най-добрия съвет.

Риби – Отделете малко по-малко време днес за множеството от вашите дейности, защото тялото и умът ви сега се нуждаят от релаксация повече, отколкото си мислите. Направете нещо добро за вашето здраве!

Съветите на Фортуна

Денят има тежка енергия. Мнозина ще го усетят като изпитат безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, съпътствие на различни неудачи. Не се препоръчва започването на нови дела и вземането на важни решения. Днес нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми в миналото.

На този ден лесно грешим, тъй като се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Зачестяват конфликтите и кавгите. Лесно може да се поддадете на инстинктите си или някоя авантюра. Негативните постъпки обаче често имат продължителни последствия.

Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Пазете енергията си, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.                                                                                                                                                                                                                                                 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още