Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 24.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 24.11.18

Дневен хороскоп – събота – 24.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието

Овен- Вие ще бъдете в резонанс с живота през днешния ден. Много благоприятно време за лидери. Вложете в действие интуицията, вдъхновението и фантазията си. Пазете се да не си докарате някоя настинка и вируси.

Телец- С напредването на деня, ситуациите ще се развиват все по-добре. Вечерта ще нараснат шансовете да получите това, което искате. Ако не запазите вътрешното си равновесие може да възникнат дрязги с околните.

Близнаци- В много отношения денят е благоприятен. Постоянното пребиваване в центъра на вниманието може да ви изтощи. Там, където се намирате, може да възникнат спорове. По-добре да не се намесвате.

Рак- Съгласувайте своята тактика в съответствие със стратегията си. Приемете творчески подход за хармонизиране на партньорските си отношения. Днес не трябва да преяждате, избягвайте да пиете много течности и алкохол.

Лъв- Днес личният ви живот ще зависи от степента на осъзнатост на вашите действия.Постарайте се внимателно да обмисляте всяка своя дума, жест и постъпка. Не мислете за това, което не можете да промените.

Дева- Днес ще преобладава доброто ви настроение и ще бъдете необичайно подвижни. През този ден трябва да отделите внимание на себе си, на дрехите, на храненето, на обстановката около вас. Употребявайте лека храна.

Везни- Стремете се към повече спокойствие, умереност и следвайте чувството за дълг. Това ще се отрази благотворно на личните ви отношения. Време е и за добра почивка, но едва ли всички ще могат да си позволят това.

Скорпион- Успехът е възможен само при съблюдаване на сдържаност и разумен подход. Придържайте се към строго набелязания план. Получената информация трябва да се проверява и дори да се окаже правдива, пак не се отдавайте на бурни емоции.

Стрелец- Днес сте готови на всичко за щастливата усмивка на любимия човек. Даже да вървите на ръце по корниза на осмия етаж. Впрочем да се надяваме, че няма да се наложи да се подложите на такъв риск. Достатъчни са нежните думи и искрените комплименти.

Козирог- Има вероятност някои ваши планове и намерения да се реализират. Преди обяд действайте, след обяд анализирайте. Изпълнени сте с любов и сте отворени към света, но все пак бъдете предпазливи.

Водолей- Днес ще преодолявате с лекота всичко и ще се справяте със своите задължения, но намалете малко оборотите на действие. Ще бъдете любящи, топли и отзивчиви към жестовете на другите. Благоприятно време за връзките и приятелствата ви.

Риби- Вашата сетивност се пробужда и ще се задейства с пълна сила, а това ще ви донесе нови и може би непознати усещания. Преоткрийте света с новото си виждане и не си налагайте никакви самоограничения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Не правете дългосрочни планове. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

 автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот" 

 

 

 

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати