Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 25.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 25.12.21

Дневен хороскоп – събота – 25.12.21 - Tribune.bg

Овен – Това е един от онези дни, когато си струва да бъдете себе си и да не играете нищо. Хората са склонни да ви слушат, защото енергията ви е малко по-авторитарна. Проявете дискретност относно вашите планове

Телец –Бъдете реалисти и обмислете действията си. Бъдете наясно със стъпките, които трябва да предприемете, за да постигнете целите си. Днес сте по-балансирани, нищо не може да ви разтърси, дори възходите и паденията на деня.  

Близнаци – Днес може да се почувствате малко объркани и да ви се струва, че някой неочаквано е свалил вятъра от платната ви. Възползвайте се от възможността да се отпуснете и презаредите батериите си.  

Рак –Преобладаващото настроение днес ще бъде смесица от противоречиви чувства. Може да се окаже, че сте твърде емоционални по отношение на конкретен проблем. А може би пропускате нещо очевидно, само защото сте толкова погълнати от емоциите си.

Лъв –Днешният ден носи чувство на удовлетворение и благодарност. Може да е малко тъжно и скучно, но ако се огледате ще видите, че всичко е на мястото си. Не се плашете от някои малки неуспехи. Можете да ги преодолеете.

Дева –Това е ден, в който трябва да се отпуснете. Не бъдете твърде взискателни и не създавайте твърде много очаквания, за да не се разочаровате. Приемайте предложения от близки до вас хора. Различните възгледи за един и същ проблем могат да бъдат полезни в тези моменти.

Везни –Днешният ден носи необходимостта да гледате на всичко с добри очи. Пазете се от обезсърчение. Вашата превъзходна мъдрост ще ви позволи да се справите с някакъв проблем с лекота и ще изпитате удовлетворение.  

Скорпион –Днес трябва да избягвате ексцесии и ненавременни, импулсивни и прекалено разгорещени нагласи, особено когато казвате какво мислите, защото хората може да почувстват, че сте агресивни, дори ако това не е вашето намерение. Дишайте дълбоко, мислете, преди да говорите и действате.

Стрелец – Не позволявайте на дреболии да повлияят на настроението ви и да подкопаят самочувствието ви. Промените във външния вид и стила със сигурност ще бъдат забелязани от околните, което ще повиши самочувствието ви.  

Козирог – Ще се радвате на отлично настроение от самото утро. Този ден ще ви подари лекота и безметежност. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както кажете вие.

Водолей – Сутринта поредица от дребни неща могат да развалят настроението. Ще се появят битови проблеми, които ще изискват бързи решения. Опитайте се да запазите самообладание и да контролирате емоциите си в тези напрегнати моменти. Импулсивните решения могат да доведат до проблем.

Риби – Този ден ще донесе със себе си важен урок в изкуството на установяване на граници. Не забравяйте да обичате себе си, за да кажете „не“ на завишените изисквания на другите. Няма нищо срамно в това да се поставите на първо място. Тези, които наистина ви обичат, никога няма да ви изпратят в ада.

Съветите на Фортуна

 Ден за творчески подем и вдъхновение. Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са позитивно настроени и носят любов и светлина в сърцето си.

Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.

В това време духовни лъчи изпълват цялото земно кълбо с божествена светлина, която облива всеки човек на Земята, от най-малкия до най-големия без разлика. Весел празник!

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети