Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 25 юни 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 25 юни 2022

Дневен хороскоп – събота – 25 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Въпреки че сте готови да работите и да стартирате нови проекти, по-добре е да вложите бойния си дух в нещо друго и да не бързате толкова. Днес както ситуациите, така и средата ще ви подтикнат към много размисъл.  

Телец – Денят ще бъде по-балансиран и позитивен, ако емоциите ви са спокойни. Нужно е да бъдете по-организирани и да не се увличате по хаотичната енергия на другите. Фокусирайте се върху това, което ви кара да се чувствате в безопасност и ви носи комфорт.  

Близнаци – Емоциите днес могат да излязат извън контрол и после може да се наложи да се извинявате за изпуснатите нерви. Затова бъдете внимателни в общуването – усетете настроението на партньора си и не прекалявайте с коментарите.

Рак – Ако имате нужда от сериозна психологическа подкрепа, ще я намерите при близките си. Добре би било да стоите далеч от негативни хора, защото те могат сериозно да ви повлияят. Срещите  сведете до минимум. По-добре телефонен разговор, ако се налага.  

Лъв – Днес споровете са опасни и биха могли да влошат отношенията в момента. Останете на своето мнение, но не се опитвайте да го натрапвате на другите. Не забравяйте, че всеки има своя гледна точка. По-добре е да не започвате промени днес.

Дева – Отношенията в момента са крехки и могат да се разкъсат по шевовете и предимно емоциите ще бъдат причина за това. Старайте се да бъдете по-сдържани и толерантни към партньора си на първо място и после и към останалите.  

Везни – Днес има вероятност да се разочаровате, ако не получите каквото искате. Избягвайте да взимате важни решения, които могат да ви обвържат за нещо в бъдеще. Приятел може да ви разкрие нещо интересно или колега може да се държи странно.  

Скорпион –Денят може да бъде доста уморителен, но в същото време положителен, защото ще се почувствате удовлетворени и ще получите това, от което се нуждаете. Днес ще бъдете по-отдадени на домашната среда и членовете на семейството.

Стрелец – Денят носи шанс за някаква победа. Ще успеете да вземете правилните решения, дори ако те са импулсивни. Енергията ви е страхотна и се чувствате добре да следвате плановете и идеите си. Колкото по-организирани сте, толкова по-добре.

Козирог – В днешният ден ще бъдете многофункционални. Опитайте се да не се фокусирате само върху едно нещо, можете да поемете няколко наведнъж. Не се страхувайте – звездите ще ви помогнат да изпълните всичките си планове по възможно най-добрия начин.

Водолей – Денят ще донесе на мнозина много късмет. Поддържайте самоувереността си. Внимавайте какво казвате – думите ви могат да развалят настроението на някого или да повлияят на хармоничните ви отношения.

Риби – Денят благоприятства положителната връзка с хората около вас. Днес изразът „съединението прави силата“ ще го срещнете на практика, така че можете да изживеете колективни победи и да се почувствате страхотно.

Съветите на Фортуна

Денят носи опасности. Нищо важно да не се започва. Въздържайте се от излишна загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си и икономично ги изразходвайте. Изключете физическото натоварване.

За предпочитане е повече да се мълчи, по-малко да се говори. Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете иначе ви очакват неприятности. Нараства вероятността за кражби и измами, опасност от аварии и катастрофи. Неподходящ ден за впускане във всякакви авантюри.

Заболяване възникнало сега изисква незабавна медицинска помощ. Денят е свързан с енергообмена на клетъчно равнище. Благоприятно време за комплексно изчистване на организма и водни процедури. Неблагоприятно за стоматологични операции.  


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати