Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 25.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 25.05.19

Дневен хороскоп – събота – 25.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за стремителни действия. Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела

Овен – В емоционален план малко нестабилен ще е денят. Опитите ви да действате, може да не доведат до очакваният резултат, възможно е да срещнете съпротивата на околната среда. Добре е да не бързате, а да следвате предварително набелязаният план.

Телец – Не е изключено да възникнат неочаквани пречки, но вие не насилвайте събитията. Не бързайте да реагирате емоционално, ако някой ви досажда. Бъдете внимателни и проявете дипломатичност  в личните отношения, за да запазите спокойствието и мира.

Близнаци – Емоционалният фон на деня е малко нестабилен. Ще сте склонни към лесна раздразнителност и влизане в конфронтации. Избягвайте грубите думи. Проявете чувството си за хумор.

Рак – Добре е да разчитате на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. Възможно е непланирано пътуване.

Лъв – Очаква се спад в жизнения тонус, затова не се насилвайте да правите нищо - нито физически, нито емоционално. Днес звездите ви съветват да помислите внимателно за подробностите  и детайлите, преди вземането на важни решения.

Дева – Днес влиянията са малко противоречиви, което може да усложни обстановката около вас. Намерете свободно време за личните си дела. Не бъдете придирчиви и критични към партньора си, не го провокирайте да казва разни неща, които няма да ви харесат.

Везни – Звездните влияния не благоприятстват важните действия. Може да се появят неочаквани събития, поради които да настъпят промени в плановете ви. Бъдете предпазливи и се опитайте да избегнете нежелани ситуации, не влизайте в нездравословните спорове.

Скорпион – Изберете уединението и неприкосновеността на личния живот. Затишието между вас и любимия човек може да бъде заменено от бурни обяснения, които на свой ред да бъдат заменени след това от страстно помирение.

Стрелец – Денят не е лесен, затова е желателно да сте сдържани и да се държите спокойно, без да изостряте допълнително противоречивото влияние на това време. Обърнете специално внимание на здравето. Отделете достатъчно време за почивка.

Козирог – Здравият ви разум и интуицията ви са в чудесна комбинация. Предприемайте стъпки с минимални рискове. Наблегнете на практичността и бъдете умерени в действията си. Възможно е да се ядосате, но това ще са дреболии незаслужаващи сериозно внимание.

Водолей – Действайте деликатно, като се стараете да не предизвиквате негативна реакция от страна на околните. Някаква ситуация може да ви накара да се почувствате изнервени, в някои случаи може да проявите твърде емоционални реакции.

Риби – В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да стане по-леко. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но се пазете от общуване с агресивно настроени хора, както и от битови инциденти.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за стремителни действия. Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела.

Денят носи творчески подем и вдъхновение. Най-удачното време за провеждане на творчески вечери, концерти и други подобни мероприятия. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно събиране и общуване. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Благоприятното време за начало на пътуване. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати