Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 25.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 25.07.2020

Дневен хороскоп – събота – 25.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за получаване на любов и благодат

Овен – Контактите от този ден ще се провеждат под мотото „в служба на ближния“. Ще помагате на други хора както морално, така и практически. Бизнес отношенията също обещават да бъдат успешни.

Телец – Не най-продуктивният ден, но затова пък се очертава да е много приятен. Някакви ярки впечатления ще ви вдъхновят. Ще се появят нови идеи. С вашата находчивост ще решите някакъв проблем.

Близнаци – Денят е подходящ за решаване на различни дребни въпроси, както на работа, така и в семейството. Някои от вас ще търсят силни усещания, нови изкушения. Да внимават тези, които са обвързани вече.

Рак – Денят е благоприятен. Няма за какво да се притеснявате, обстоятелствата са повече от добри, имате късмет в много неща. Можете да се заемете с нещо напълно ново: има шанс за бързо постигане на успех. 

Лъв – Бъдете рационални по паричните въпроси, особено се отнася за жените. Може да се случи под влиянието на момента да похарчите значителна сума пари и впоследствие ще се чудите какво ви е накарало да го направите. 

Дева – Бързо се справяте с текущите дела. Можете да забележите неща, на които не сте обръщали внимание преди. Възможни са добри новини. Може да направите много добри покупки.

Везни – Приятелите и семейството ценят вашите идеи, вашето мнение е от съществено значение. Ако пазарувате, най-добре е предварително да направите списък с най-важното, за да се организирате и да не пострада бюджетът ви.

Скорпион – Останете спокойни, това е важното. Ще имате шанс да изпълните задача, на която сте отдали много енергия. Понякога сте нетърпеливи, но винаги трябва да сте дипломатични, за да не се скарате с когото не трябва.

Стрелец – Добър ден за предприемане на нещо важно. Бързо ще постигнете първите успехи. Мнозина са готови да ви подкрепят, но не винаги безкористно. Добрите съвпадения и добрите новини не са изключени. 

Козирог – Опитайте се да избягвате стресови ситуации, намалете контактите с хора, които често се опитват да оказват натиск върху вас, критикуват ви, провокират ви. Промяна на обстановката ще е полезна.

Водолей – Благоприятен ден за започване на нови дела. Успех в работата и бизнеса е напълно вероятен. Интуицията е много остра, имате фин усет към ситуацията, точно знаете как най-добре да действате. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

Риби – Подобряват се както настроението ви, така и самочувствието ви. Вече сте по-уверени в собствените си способности и действате по-смело. Много е вероятно извън дома да се открият неочаквани перспективи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Спокоен и хармоничен ден. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание и за служене на другите.

Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден за получаване на любов и благодат. В семейството може да се прояви кармата.

Дава се възможност да реализирате стоящите пред вас задачи. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне. Девиз на деня: Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате“.         


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети