Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 26.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 26.09.2020

Снимка:

Овен – Ще бъдете леко разсеяни, което не е добре, ако вършите нещо важно. Наблегнете на физическите усилия вместо да хабите излишна енергия чрез словесни изблици върху околните. Не търсете съвършенство в любовта, ако искате да запазите хармонията.

Телец – Възможно е да се сблъскате със стар проблем от миналото, бъдете подготвени. Внимателно планирайте времето си. Не поставяйте бариери около себе си, само защото имате много отговорности.

Близнаци – Днес гледайте нещата от практическа гледна точка и не правете нищо, което черпи от вашата енергия. Разпределете правилно времето между работа и почивка. В областта на любовта внимавайте да не вършите глупости.

Рак – Днес късметът може и да ви изневери, така че не разчитайте изцяло на него. Не губете време в празни приказки. Казаните думи не могат да се върнат, така че помислете два пъти преди да изречете нещо. Посветете време на партньора, децата, дома си.

Лъв – За съжаление няма да е възможно да постигнете целта си толкова бързо, колкото ви се иска. Добре е да се въздържате от всякакви споразумения. Днес за мнозина ще бъде трудно да намерят общ език с близките хора.

Дева – Не рискувайте независимо колко обещаващи изглеждат новите идеи и предложения. Много е важно да се анализират всички плюсове и минуси. Необходимо е да се стремите да избегнете прекомерни разходи и прибързани решения.   

Везни – Избягвайте да общувате с хора, които постоянно се оплакват. Фокусирайте се върху плановете и идеите, които имате и как да ги реализирате. В любовта е крайно време да промените някои отрицателни навици, за да запазите хармонията.

Скорпион – На работното място и у дома бъдете по-тактични. В личните отношения без да искате може да налеете масло в огъня, така че избягвайте да засягате важни теми и да изяснявате стари нерешени въпроси.  

Стрелец – Днес е по-добре да избягвате да спорите по каквито и да било теми. По-добре е енергията да се насочи в конструктивна посока. В комуникацията с любимия човек бъдете внимателни и сговорчиви.

Козирог – Препоръчително е да си направите предварителен план за действие и да се придържате към него. Физическата активност ще помогне да запазите оптимизма и доброто настроение, така че не бъдете пасивни.

Водолей – На работното място се занимавайте с рутинна работа и бъдете дискретни. Не проявявайте излишно любопитство, то може да бъде погрешно интерпретирано. В областта на любовта не позволявайте на емоциите да ви направят слепи.

Риби – Днес представителите на знака трябва да проявят известна предпазливост. Бъдете акуратни и внимателни. Трябва да слушате само вътрешното си „аз“. Чуждите мнения могат да ви заблудят. 

Съветите на Фортуна

Може да изпитате отрицателни емоции, настроението ви може да е скапано, поне първата половина на деня. Мнозина ще изпитват безпричинни страхове, безпокойство, ще имат главоболие, ще имат различни неудачи. Възможни са нежелани промени и често внезапни, но само чрез изчистване на пътя пред себе си можете да продължите напред. Все пак не е нужно да се притеснявате – нови, по-продуктивни и творчески промени вече зреят на тяхно място! Повече от всякога е необходимо да сте предпазливи и да се мисли трезво.

Ако нещо се разпадне, не се опитвайте да възстановявате разрушеното, изчакайте и започнете изграждането на нещо ново. Скоро ще почувствате нов прилив на сила. Опитайте се да преминете през тези препятствия възможно най-бързо, защото те предхождат предстоящото ви изкачване и нови постижения!

Вечерта (след 17:00 часа ) е благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти, за семейни събирания и вечери.                           


Коментари (1)

Донка Неделчева Благодаря Ви и Бог да ви благослови за Светлината, която ни донасяте!
25.09.2020 21:11 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още