Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 26.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 26.10.19

Дневен хороскоп – събота – 26.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако не започнете да се държите прекалено предизвикателно с околните, в отношенията няма да възникнат конфликтни ситуации. Много от вас ще получат добри новини, като някои от тях ще помогнат да се освободите от вътрешни конфликти.

Телец – Околните няма да оправдаят вашите очаквания и техните постъпки могат да ви разочароват. Хора, които преди това са ви слушали, сега ще защитят собствената си позиция. Не е изключено да имате ядове заради пари.

Близнаци – Първата половина на деня е много ползотворна и обещаваща. В тези часове можете да свършите повече неща, отколкото през целия ден. Въздържайте се от бързи решения. Вероятността да сгрешите е голяма, освен това залогът е голям.

Рак – Денят ще бъде благоприятен и ще донесе положителни емоции на мнозина. Той е подходящ за обсъждане на важни въпроси, на първо място с вашите близки и членове на семейството.

Лъв –Днес е възможно да се сблъскате с известни препятствия и трудности. Много неща ще зависят от вашата сдържаност и умението да се контролирате. Добре е да не предприемате никакви инициативи в нищо.

Дева – От трудови подвизи днес се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е рутинната работа. Погрижете се за здравето си. Бъдете по-дълго време на чист въздух, повече разходки правете.

Везни – Възможно е да имате неочаквани идеи, планове за творчески начинания. Стойте настрана от хора, които обичат да критикуват всичко – общуването с тях ще ви извади от равновесие и ще ви донесе неприятни емоции. Но онези, които ви обичат и подкрепят, ще намерят начин да ви развеселят.

Скорпион – Добър ден за общуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Вашата непринуденост в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек.

Стрелец – Днес ще се чувствате в добро разположение на духа, енергични и активни. Каквото и да решите да предприемете, все ще е добре. Уговорете се с приятели да направите съвместно едно вечерно парти.

Козирог – Днес ще съумеете да се справите с много неща, но може и да надцените своите сили и възможности. Избягвайте да придобивате вещи дори на изгодна цена. Вечерта е за предпочитане да се прекара в спокойна домашна обстановка.

Водолей – Днес трябва да сте по-предпазливи. Действията и начинанията няма да донесат очакваните от вас резултати. Решаващи и съдбоносни решения не бива да вземате в този момент. По-късно може да откриете, че сте се заблуждавали.

Риби – Днес е добре да проявите повече воля и разум. Ако смятате, че нещо няма да ви се получи, то най-вероятно е да стане точно така. Ако имате чувството, че трябва да изчакате, по-добре така направете.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Ден на добрите мисли, добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се предлага, както хубавото, така и лошото.

Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлината трябва да не е ярка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети