Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 26.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 26.12.20

Дневен хороскоп – събота – 26.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Много от представителите на вашия знак ще се изнервят заради дреболии, ще реагират твърде емоционално на думите на близките и на най-обикновените ситуации. Можете да попаднете в напрегната ситуация, когато вашите мнения се противопоставят на тези на другите.

Телец – Луната във вашия знак ви прави по-емоционални от обикновено, дори познатите ситуации могат да бъдат досадни. Опитайте се да запазите вътрешния си баланс. Може би ще ви дойде интересна идея, която искате незабавно да превърнете в реалност. 

Близнаци – Емоционалният фон е нестабилен, можете да реагирате остро на всякакви дребни неща. Може да има неочаквани покани, които с удоволствие ще приемете. Ще има шанс да посетите интересни места. 

Рак – Благоприятен ден, който ще донесе много положителни емоции. Вероятни са добри новини. Те може да не ви касаят лично, а някой ваш близък, но във всеки случай ще бъдете много щастливи. 

Лъв – Благоприятен ден, за да завършите нещата, които сте започнали по-рано. Възможно е да видите възможности, които не сте забелязвали преди. Това е подходящият момент да възстановите старите връзки, да се опитате да промените нещо в личните отношения.

Дева – Не са изключени семейни спорове за пари или относно някои общи планове за бъдещето. Вие се опитвате да намерите решение, което да задоволи всеки или поне временно да се сложи край на несъгласието.

Везни – Днес вниманието на някои изцяло ще е погълнато от домашните отговорности и партньорските отношения.  Други пък ще решат да разпускат и да посветят времето на по-приятни занимания.

Скорпион – Разчитайте както винаги на себе си и по-малко се интересувайте от мнението на другите. Така ще бъде по-лесно да постигнете целите си. Вашите шеги могат да изглеждат обидни за някого, бъдете по-внимателни и деликатни.

Стрелец – Приятно ще си прекарате със семейството си, особено ако предприемете някакви съвместни мероприятия. Общуването с близките ще ви зареди с енергия и ще забравите за всички проблеми.

Козирог – Задава се началото на ново нещо, което е готово да влезе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Водолей – Днес е възможно е да забележите някои неща, на които преди не сте обръщали толкова внимание. Добър ден за релакс, приятелски срещи, малки забавления. Близките ще ви зарадват с приятни изненади, добри новини или неочаквани подаръци.

Риби –Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси. Можете да правите всякакви покупки за дома и семейството, няма да съжалявате за изразходваните пари.

Съветите на Фортуна

Днес се включва космическата енергия на любовта, ден на божествените откровения, пречистването на мислите, молитвите, спокойствието, победата на мъдростта над ума и чувствата. На този ден е необходимо да се прояви милост и състрадание. Енергията на деня изисква да се направи добро на ближния.

Денят е благоприятен за усвояване на нови знания, интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, за нови идеи. Ден за организиране на контактите. Идеално време за постигане на хармония. Минали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не е желателно да се предприема и започва нещо ново.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати