Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 27.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 27.02.21

Дневен хороскоп – събота – 27.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – По природа вие сте свободолюбив човек. Днес ще покажете своята интелигентност и уравновесеност. Вашите възгледи ще се окажат прогресивни. Като правило винаги се стремите към големи висоти, опитайте се само да не надценявате възможностите си.

Телец - Денят е подходящ за сътрудничество и съвместни действия. С подкрепата на близки хора ще можете да преодолявате препятствията, да се справяте с проблеми. Думите ви за любовта често са в противоречие с тайните чувства, които изпитвате.

Близнаци – Твърде тежката, досадна и монотонна работа не е за вас, въпреки че по принцип държите на работата си и я вършите с ентусиазъм. Очаква ви успех във всяка работа, която е свързана с умствен труд.

Рак – Нещата, които трябва да направите, са наистина интересни за вас. Не е чудно, че ги приемате с ентусиазъм. На този ден си струва да проявите повече физическа активност. Добър ден, за да започнете диета. 

Лъв – Възможно е днес да избухнете заради хората, които не искат да си вършат работата, но се опитват да я прехвърлят върху вас. Благоприятен ден за общоукрепващи процедури и активно ходене, но физически действия не се препоръчват.

Дева – Няма да е лесно да постигнете целите си, но ще упорствате и ще се справите. Очакват ви много предизвикателства. Няма съмнение обаче, че ще ги преодолеете достойно. Вие оставате приятелски настроени и гледате с оптимизъм към бъдещето. Това ви прави особено привлекателни.

Везни – Спокоен ден, идеален за решаване на сложни проблеми. Нищо не ви пречи да се концентрирате, да претеглите всички плюсове и минуси, да изберете оптималния път към целта. Днес е благоприятно за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Посветете този ден на вашето духовно здраве.

Скорпион – Вашите идеи са добри, вие сте очарователни и приятелски настроени, така че хората ви предлагат подкрепа. Общителността, допълнена със самочувствие и чувство за хумор, ще бъде ценна, а фалшивата скромност или мълчание - опасни.

Стрелец – Днес ще можете да постигнете успех в професионалната си дейност, ако работите. И вашият страхотен здравословен и физически компонент ще допринесе за това. Ще почувствате нужда от творческо себеизразяване.

Козирог – Двусмислен ден. Ще бъде трудно да съберете мислите си, да се концентрирате, затова е по-добре да не планирате нищо важно. Бъдете внимателни и се опитайте да избегнете дори най-дребните грешки.

Водолей – Възникналите проблеми няма да се решат сами, затова не се опитвайте да се преструвате, че не съществуват. Мнозина са готови да предложат помощ, но вие трябва да направите първите стъпки сами.

Риби – Днес може да не намерите сили за активен личен живот. Мнозина ще попаднат в омагьосания кръг на съмненията, ще се окажат в плен на неразположение или на мистериозни лични обстоятелства.                                                  

Съветите на Фортуна

Лесен и успешен ден, щедър с приятни изненади. Ще има шанс да постигнете успех по много въпроси. Добър ден за комуникация, всякакви срещи вървят добре. Можете да обсъждате важни и сложни въпроси: ще бъде възможно да се намери решение, което да отговаря на всички. Не е изключено запознанството, което ще получи романтично продължение. Ще има шанс да сключите добри сделки. Покупките, дори спонтанни, ще бъдат успешни.

Пълнолуние в знак Дева в 10:18 часа. Не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и „най-малкото камъче може да преобърне колата“. В периода на пълнолуние е пикът на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Възможно е да има честа смяна на настроенията, остри предчувствия, особено при жените. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Нараства и нивото на престъпността. Увеличават се пътно-транспортните произшествия и инцидентите.                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати