Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 27.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 27.03.21

Снимка:

Овен – Двусмислен ден. Не са изключени напрегнати моменти и ситуации. Избягвайте повишена физическа активност вечерта преди лягане. В противен случай заспиването по-късно ще бъде проблематично.

Телец – По-голямата част от деня върви добре. Подходящ е и за своеобразно прочистване на организма. Следователно можете да откажете обилна вечеря, като я замените със зеленчукова или плодова салата.

Близнаци – Идеите, които се появяват днес, вероятно ще бъдат приложени малко по-късно. Възможни са някои неприятни инциденти, досадни недоразумения. Но няма да има сериозни проблеми. Затова не се притеснявайте за дреболии и гледайте с оптимизъм към бъдещето.

Рак – Добър ден, за да завършите нещата, които сте започнали по-рано. Проблеми могат да възникнат, но вие ще се справите с тях. Ще бъде полезно да помислите за планове за бъдещето. Сега оценявате реално силата си, не си изграждайте илюзии.

Лъв – Ще имате невероятен пик на активност през целия ден. Времето е вашият съюзник. Научете се да реагирате спокойно на събитията около вас. Разпределете периодите на почивка и работа равномерно.

Дева – Днес не трябва да очаквате перфектно развитие на събитията. Дори обичайните обстоятелства могат да бъдат помрачени от дребни неприятности и недоразумения. Не прехвърляйте своите правомощия на никого, тъй като ще си свършите работата сами по-добре от другите.  

Везни – Подходящо е да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто  някакъв вид козметични процедури. Това отношение към собственото ви тяло ще ви се отрази добре. Ще ви се появят много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини.

Скорпион – Избягвайте емоционални изблици, нервната система вече е силно отслабена. За вас ще бъде полезно да промените обкръжението. Не се претоварвайте с работа, това може да подкопае здравето ви.

Стрелец – Близките ви не винаги разбират вашите желания и пориви, не са изключени критични забележки, често градивни по същество, но неприятни по форма. Запомнете: всичко може да се обсъжда спокойно, като се избягват упреци и взаимни оплаквания. Ще бъде полезно да си починете добре вечерта.

Козирог – Не бъдете упорити и амбициозни днес. Освен това денят е неблагоприятен за индивидуални кариерни начинания. Дори да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшиво усещане. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден.

Водолей – Ще имате твърде много работа, но със сигурност ще се справите, защото осъзнавате, че всичко трябва да се направи навреме. През деня не са изключени затруднения. Някои неща не вървят по план, трябва да се адаптирате към нови обстоятелства, което понякога е много досадно.

Риби – Вие ще бъдете зависими от преобладаващите обстоятелства. Някои хора могат да ви накарат да се почувствате глупаво. Ако е възможно, опитайте се да намерите време да се отпуснете днес, ще бъде по-добре.

Съветите на Фортуна

Луната е в опозиция с Меркурий и Нептун (планетата на илюзиите, измамите). В това време хората не са в състояние да преценят обективно какво се случва, лесно се заблуждават или поддават на чуждо внушение. Интуицията може да ви подведе. Човек може да приеме желаното за реалност. Възможни са резки промени в настроението – от мечтателно, лирично до изпитване на негодувание често заради нещо незначително.

По време на работа може да възникнат грешки. Всяка информация получена в този ден се нуждае от потвърждение. Общуването става трудно, защото хората често не чуват какво им казва събеседникът. Засилва се разсеяността, мислите „отплуват“ в незнайна посока. Опасно е да се занимавате с пари. Бъдете внимателни, защото броят на кражбите в жп гарите, транспорта, пазари, Мол-ове и други зачестяват.

Запомнете като правило: Никога не купувайте нищо, не подписвайте документи, не вземайте решения и не давайте съгласие, когато Луната прави аспект с Нептун.                                                                                                                                                                                


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още