Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 27.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 27.04.19

Дневен хороскоп – събота – 27.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес започнете да действате според плановете си. Вечерта трябва да се отпуснете в приятна атмосфера и да не мислите за нищо. Добрият хумор и позитивното настроение ще доминират в средата, с която сте заобиколени.

Телец – Днес трябва да се успокоите и да прикривате емоциите си. Скоро ще разберете, че смирението краси човека. Не вярвайте на всички думи, които чувате, защото не всички около вас са обективни.

Близнаци – Днес се доверете на логиката,  не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Не губете време за неща, които знаете, че нямат голям шанс за успех. Понякога само желанието не е достатъчно.

Рак – Ще разберете, че имате повече поддръжници на вашите идеи. Това само по себе си не е гаранция за успех, но е добра основа. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Лъв – Изостря се чувственото ви възприятие към света. За мотивацията на постъпките ви, отговорни ще бъдат емоциите. Ще срещнете взаимност от страна на вашия партньор. Не забравяйте обещанието си към близките или родителите си.

Дева – Днес може да изпитате малко напрежение, но като цяло денят ви ще е добър и спокоен. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на любимия човек.

Везни – Това е благоприятен ден, отваряйки големи възможности в личния живот. Трябва само да определите приоритетите си. Вземете решение днес да се обичате повече и да направите нещо добро за самите себе си.

Скорпион – Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Докато още не сте простили на някой, който ви е разгневил или наранил, няма да се отървете от експлозивната си раздразнителност.

Стрелец – Това е денят, в който ще научите много от позицията си на мълчалив наблюдател Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Козирог – Почивайте и се наслаждавайте на свободата на празниците, които ви служат, за да заредите „батериите”. Ще се чувствате спокойни и в добро настроение. В много случаи късметът ще ви съпровожда.

Водолей – Бъдете внимателни и рационални в действията си. Очаква ви вероятно промяна в плановете за този ден. Не се сърдете на партньора си, ако промени мнението си в последната минута.

Риби – Днес няма да ви липсва вдъхновение. Сега е моментът да мечтаете, дори ако се чувствате депресирани. Отделете време да се отпуснете в уединение и да си представяйте хубавите неща, които ви очакват.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети