Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 27.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 27.06.20

Дневен хороскоп – събота – 27.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Благоприятно е да се казват молитви, мантри, позитивни утвърждения, благодарствени думи

Овен – Не се хвърляйте от крайност в крайност. Последователността и готовността да се движите към целта постепенно, преодолявайки едно след друго препятствията, днес е много важна. Колкото и сериозни да са трудностите, не трябва да губите увереност в себе си!

Телец – Днес трудно ще се ориентирате в ситуацията: интуицията няма да ви подсказва нищо, а логиката ви също ще куца. В такава ситуация има само един надежден способ да избегнете грешките – да не предприемате абсолютно нищо.

Близнаци – Премисляйте внимателно преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната ви дума може да предизвика обида у любимия човек. Последствията от всяка ваша фраза са непредсказуеми, затова е по-добре да държите езика зад зъбите си.

Рак – Възможно е да имате емоционални трудности с близкото обкръжение. Постарайте се да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно, да усетите пристъпи на лошо настроение и меланхолия.

Лъв – Необходимо е да сте по-далновидни. Избягвайте повърхностните оценки. Съсредоточете се върху работата си, сделките и положението си. Вече сте в състояние да разширите хоризонта си.

Дева – Денят ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие и така лесно ще избегнете конфликтите с другите. На някои от вас ще им се наложи да помагат на хора, които са в затруднено положение.

Везни – Днес вие сте по-спокойни и по-сериозни от обикновено. Споделете с другите вашата душевна топлина. В любовта можете да изразите себе си елегантно, да създавате благоприятно впечатление с вашите изтънчени маниери.

Скорпион – Днес ще решавате основните задачи повече интуитивно, отколкото да се вслушвате в разума си. Силни преживявания могат да ви съпровождат през целия ден. За щастие те ще имат преобладаващо положителен, оптимистичен оттенък.

Стрелец – Днес е възможно да се случат твърде интересни неща. Дискусиите с приятелски настроени хора ще са стимулиращи за вас. Новаторският подход в действията създава тенденция за подобряване на жизнения стандарт.

Козирог – Денят е съвсем подходящ за пълно разпускане. Прекарайте го така, както ви подсказва вътрешният глас. Не обръщайте внимание на чуждите съвети. Ако се чувствате уморени, намалете физическото си натоварване или въобще се откажете от него. Наспете се добре.

Водолей – Ако не развалите нещата с прекомерна самоувереност или мързел, можете да постигнете много. Вашата оригиналност трябва да изглежда естествена, в противен случай ще създаде повече проблеми, отколкото ползи.

Риби – Вие сте чувствителни към фините сигнали на Вселената и виждате скрития смисъл на това, което се случва. Днес интуицията ви е особено изострена. Ако е възможно, прекарайте деня в усамотение. В любовта не експериментирайте.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Денят е удачен само за бързи и краткосрочни такива. Изисква се голяма организираност и отговорност в действията. В противен случай много позитивни тенденции може да не бъдат реализирани.

Може да се появи желание да говорите много, но е особено важно да следите какво казвате. В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи, белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал. Благоприятно е да се казват молитви, мантри, позитивни утвърждения, благодарствени думи. Бъдете внимателни с даване на обещания.

Болестите започнали днес са лесно излечими. В този ден лесно можете да се простудите, а един охрипкавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети