Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 27.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 27.07.19

Дневен хороскоп – събота – 27.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Опитайте се да прекарате един ден в релаксация, спрете да отправяте прекомерни изисквания към себе си

Овен – Вероятно настоящите ви планове няма да могат да се осъществят.  Добре  е да сте подготвени за появата на много и различни задачи, които ще трябва да бъдат решени в най-кратък срок. Може да пострадате от завистливи хора.

Телец – Чрез вашата решителност и твърдост ще запазите контрола върху ситуацията.  Трудностите ще успеете успешно да решите и да изпълните заплануваното.  Вашата интуиция ще се засили, така че не я пренебрегвайте.

Близнаци – Вашето самочувствие и позитивно виждане за нещата ще ви помогнат да преминете през всички трудности на живота. Не се препоръчва да поемате ненужни рискове. Днес е възможно да получите някакъв шанс за нещо.

Рак – Необходимо е да се съсредоточите върху семейните въпроси. Важно е да поддържате приятелски отношения с близките си, за да избегнете конфликти. Именно някоя дреболия може да се превърне в камъчето, което преобръща каруцата.

Лъв – Днес трябва да внимавате с изявленията си, за да не нараните близък приятел или човек от семейството. Отношенията, които започват като приятелски в този ден, в крайна сметка ще станат по-късно романтични.

Дева – Очакванията ви днес вероятно няма да бъдат оправдани, което ще доведе до чувство на горчивина и недоволство. Препоръчва се да преосмисляте думите и делата си, за да не правите досадни грешки.

Везни – Вие полагате много усилия, за да получите бързо това, което искате. Но всички усилия ще бъдат безсмислени, ако не съставите план за действие и не обмислите нещата до най-малкия детайл. Леко понижение на енергията ви.

Скорпион – Вие сте оптимисти, намирате много причини за радост и не пропускате възможността да направите нещо полезно за тези, които са ви скъпи. Не е изключено да имате неочаквана среща и това да подобри настроението ви.

Стрелец – Всички събития, които се случват днес, са само отражение на вашия вътрешен свят. Възможно е да имате затруднения във взаимоотношенията с близки, кавги не са изключени. Няма да е лесно да защитите своята гледна точка, особено ако проявите емоциите си.

Козирог –Бъдете внимателни. Това е особено важно, ако имате работа с непознати хора: те могат да използват вашата лековерност, да постъпят по не най-добрият начин. Един добър ден, за да посетите роднини, да се срещнете с приятели или да се разхождате по интересни места.

Водолей – Въпреки вашето миролюбие и лоялност, днес е вероятно да попаднете в конфликт с непознати хора. Понякога трябва да се направят отстъпки, за да се запази мира. Особено важно е да не се поддавате на провокации, да отговаряте възможно най-спокойно на критиките.

Риби – Денят изисква старание, но не планирайте много работа за днес. Не забравяйте, че не можете да се доверите на всеки. По-добре е да не споделяте плановете си. Необмислените ви думи могат да бъдат използвани после срещу вас.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Събота ще бъде подходяща за онези, които имат нерешени дела и въпроси от преди. Луната влиза в знак Близнаци и хората стават по-импулсивни. Денят изисква да обмисляте и претегляте решенията си по-добре, не трябва да решавате важни въпроси бързайки. Препоръчва се да се правят неща, които не изискват специална концентрация на внимание. Дългосрочните идеи трябва да бъдат отложени до по-късно. Един добър период за пътуване или отиване на ново място. 

Трябва да обръщате внимание и да се грижите за себе си.  Опитайте се да прекарате един ден в релаксация, спрете да отправяте прекомерни изисквания към себе си. Опитайте се да излъчвате енергията на любовта.

Подстрижката днес може да се отрази неблагоприятно на вашето психично състояние. Ако боядисвате косата, можете да привлечете нежелани конфликти към себе си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети