Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 27.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 27.11.21

Снимка:

Овен – Началото на деня ще накара някои от вас да се разтревожат за нещо. Ситуацията ще бъде доста напрегната, така че е по-добре да отложите всички важни преговори и разговори за по-благоприятно време. Комуникацията с другите е трудна, ще бъде невъзможно да се намери общ език и да постигнете съгласие.

Телец – В събота е най-добре да овладеете страстта си и своя плам и да не поемате инициативата за каквото и да е. Проявете търпение, именно то ще ви помогне да постигнете това, което искате.

Близнаци – Можете успешно да решите всякакви въпроси, свързани с парите. Вътрешният ви нюх няма да ви подведе. Хубав ден за общуване. Новите ви познати ще бъдат интересни събеседници и могат да се превърнат в източник на свежи оригинални идеи за вас.

Рак –Днес ще проявите находчивост и изобретателност. Неприятни слухове за близък човек може да ви разстроят. Не позволявайте на хора, които обичат да критикуват всичко и всичко, да разклатят увереността ви в собствените си способности.

Лъв – Вие и всяко ваше действие ще сте център на внимание на другите. Всяка грешка, която направите, веднага ще бъде забелязана и критикувана. Въпреки това, оптимизма и способността ви да преодолявате дори най-трудните ситуации ще ви се притекат на помощ и ще ви помогнат да печелите точки.

Дева – Не пренебрегвайте поканите за социални събития, там можете да се срещнете с интересни хора и да осъществите полезни контакти. Интуицията ви ще работи добре и ще ви помогне да се вземат важни решения.

Везни – Трябва да планирате всички важни задачи преди обяд - това ще бъде най-продуктивното време на деня. Следобед трябва да се посветите вече на почивка и да се отпуснете колкото е възможно повече, ограничавайки контактите.

Скорпион – Звездите благоприятстват онези представители на знака, които не се страхуват да покажат собствената си индивидуалност. Възможно е да останете доволни от новините, свързани с финансови въпроси.

Стрелец – Вие сте невероятни късметлии, така че без да се напрягате много, всичко ще се нареди за вас по най-добрия начин. На този ден свободата на действие е изключително важна за вас. Вашите близки не трябва да се намесват, а да бъдат съпричастни към вашето решение.

Козирог – Може да бъдете убеждавани да правите отстъпки или да се ограничите до дребни неща, но трябва ясно да заявите позицията си и да бъдете категорични. Не посвещавайте другите в плановете си за бъдещето, недоброжелателите могат да използват тази информация срещу вас.

Водолей – Ситуацията на работното място може да не се развие, както бихте искали, и това само ще ви насърчи да търсите нови начини за излизане от настоящата ситуация. Пазете се от интриги, може да бъдете привлечени в манипулацията на хитри хора.

Риби – Днес трябва да поддържате благоразумието и да не бързате да вземате решения. Всички важни неща трябва да се отложат за по-благоприятно време и да прекарате деня без много напрежение. Може би съдбата ще ви срещне с човек, който ще предизвика силни чувства у вас.

Съветите на Фортуна

Денят носи силен енергиен заряд. Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Препоръчва се да се запази състоянието на вътрешна концентрация.  Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от важни дела.

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Не бива да се гневите. Да се избягват рискове, авантюри, конфликти. Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали като опушване с благовония, поръсване със светена вода, запалена свещ. Ден за пост и въздържание от месна храна.  


Топ новини

виж още

Актуална тема