Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 28 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 28 май 2022

Дневен хороскоп – събота – 28 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Преследването на собствените мечти не може да бъде грешка, заедно с всички последствия - това е ваше право. Възможно е да попаднете в неприятна ситуация не по ваша вина. Въздържайте се да казвате нещо грубо и намерете начин да се измъкнете от това положение.

Телец – Днес е един от онези дни, когато предпочитате да се уедините. Ако чувствате безпричинно безпокойство и имате чувството, че всички са ви изоставили, опитайте да потърсите източника на подобни мисли и усещания в миналото.

Близнаци –Това не е най-добрият ден за споделяне на идеи, създаване на приятелства или търсене на съмишленици. На обществени места се опитайте да не привличате излишно внимание към себе си. Възможно е да се изкушите да направите значителни разходи, които бихте могли да избегнете.

Рак – Днес сърцето ви прелива от добротата и ще искате да помагате на онези, които имат най-голяма нужда от помощ. Това е чудесен ден за хуманитарна мисия. Чувствате се силни и физически здрави, сякаш можете да прегърнете целия свят със собствените си ръце. Това е страхотен момент да направите следващата стъпка в любовен план.

Лъв – Днес не е изключено да възникнат затруднения. Опитайте се да запазите спокойствие. Ако не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще ви подкрепят във вашите начинания. Не е желателно да предприемате кардинални промени сега.

Дева – Подходящо време да създадете ред около себе си, тъй като сте много подредени и ставате нервни, когато нещата не са на мястото си. Когато свършите с това, вашето пространство ще бъде много по-удобно и уютно и ще ви помогне да мислите и да се чувствате много по-добре.

Везни – Днес има вероятност да срещнете някой, който ще се превърне за вас като светещ фар в тъмнината. Благодарение на този човек ще преодолеете проблем или безпокойство, с което се сблъсквате от известно време.

Скорпион – През първата половина на деня ще реагирате малко по-емоционално на всичко и всички, но през втората половина ще се отнасяте не само по-спокойно и безгрижно, но и ще намерите поводи да се шегувате с другите.

Стрелец – Ако сте изправени пред даден проблем или трудна ситуация, сега може би ще успеете да намерите решението, което ви трябва, като се отдръпнете малко назад и погледнете всичко от по-голяма перспектива. Опитайте да смените гледната точка.

Козирог – Привлекателните на пръв поглед ситуации или примамливи предложения могат да прикрият скрити опасности и клопки. Звездите ви съветват да бъдете по-критични към новите идеи, обстойно да оценявате всички плюсове и минуси.

Водолей – Късметът ви ще бъде под самият ви нос, просто трябва да отворите широко очите си и да успеете да го забележите навреме. Най-красивите моменти за вас тази вечер ще бъдат с приятелите ви. Излезте с вашата "банда"!

Риби – Не позволявайте на емоциите да са водещи днес. Въпреки че ще бъдете изключително чувствителни и сантиментални, днешният ви хороскоп предупреждава да не се поддавате на чувствата, а да следвате разума.

Съветите на Фортуна

Денят е много хармоничен и светъл. Всичко, което е насочено към добри цели, води до успех. Хармонията цари в човешката душа и в природата. Тя не трябва да се нарушава в никакъв случай. Избягвайте лоши думи, разрушителни действия, негативни мисли. Не се ядосвайте, не си отмъщавайте, не задържайте злоба вътре в себе си.

Поверия на 28 май

На 28 май се засява пшеница и овес. Това обаче трябва да стане преди обяд, в противен случай семената няма да дадат реколта. Засаждат се и краставици. Ако хвойната е цъфнала, тогава може да се засади ечемик. Други растения не трябва да се засаждат в този ден.

На 28 май се наблюдава времето, за да се определи какво ще бъде през лятото.

Не бива да излизате навън вечерта. Може да се нараните и да се лекувате дълго време.

Ако днес изгревът е червен, тогава през лятото може да има много пожари.

Ако във въздуха има много паяжини, тогава времето ще бъде горещо през лятото.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема