Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 28 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 28 януари 2023

Дневен хороскоп – събота – 28 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:
Дневен хороскоп

Овен – Старайте се да разчитате повече на собствения си здрав разум; съветите на други хора е малко вероятно да ви бъдат полезни сега. Емоционалните изблици могат да ви накарат да кажете неща, за които по-късно да съжалявате.  

Телец – Хубаво би било да обсъдите плановете си с приятели, близки и доверени лица. Обмяната на идеи може да даде важен импулс за намиране на добри решения. Също така ще ви помогне да видите и осъзнаете по-добре силните и слаби страни.

Близнаци – Мнозина ги очаква един динамичен ден. Трябва да сте повече внимателни, когато казвате нещо. Има вероятност да ви разберат и интерпретират погрешно. Идете на разходка, ако времето позволява или уговорете среща с приятели, ще има приятни емоции.  

Рак – Бъдете по-резервирани, когато изразявате своето мнение. Подбирайте внимателно думите си. Възможни са изненади, неочаквани съвпадения и случайности. Днес на спокойствие ще можете да обмислите личните си неща.

Лъв – Денят ще премине леко и приятно. Добре е да общувате любезно с всички, не само с хората от вашата социална среда. Разширяването на обхвата на комуникацията ще ви бъде от полза, възможно е да създадете нови полезни контакти.  

Дева – Старайте се да реагирате своевременно на случващото се, в противен случай може да пропуснете златен шанс. Неочаквани изненади не ви дебнат засега зад ъгъла. Разчитайте на интуицията. Необходимо е да сте скромни и внимателни.

Везни – В емоционален план денят може да е малко нестабилен. Добре е да имате сериозен и балансиран подход. Нужно е да сте по-внимателни и да проявите дипломатичност  в личните отношения, за да съхраните спокойствието и мира.

Скорпион – Денят не носи някакви особени изненади. Не пренебрегвайте интуицията си, която днес е силна. Мнозина ще се натъкнат на знаци, но по-важно е да съумеете да ги изтълкувате правилно. Обърнете внимание и на сънищата си, подсъзнанието се опитва да ви каже нещо чрез тях.

Стрелец – Днес много неща зависят от способността ви да намерите общ език с хората. Хубаво е да имате собственото мнение, но не го отстоявайте на всяка цена, без да вземете предвид интересите на другите. Бъдете готови за компромисни решения.

Козирог – Днес ще излъчвате вътрешно спокойствие и сигурност, които другите намират за привлекателни и неустоими. Отношенията ви се развиват добре. Ще имате уникална възможност да се оправите с нерешен досега проблем като намерите конструктивен подход.  

Водолей –Добро време за разширяване на вашите интелектуални хоризонти и възгледите ви за света. Влагайте смисъл в действията си и правете всичко само с добри намерения. Изключително е важно да бъдете честни със себе си и другите.

Риби – Трябва да обърнете внимание на знаците, които можете да срещнете по пътя си. Бихте могли да се заемете само с ненатоварващи домашни задачи и после да наблегнете на спокойната и релаксираща почивка.  

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на промяна, преоценка на стойностите. Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.

Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети