Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 28.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 28.03.20

Снимка:

Овен –  Денят е благоприятен, опитайте се да го използвате възможно най-ефективно, тъй като ще имате много работа. Отношенията с околните протичат като цяло гладко, въпреки че винаги може да се намери някой, който да ви изнерви.

Телец – Това е един плодотворен ден. Можете да разчитате на положителни резултати. Планетарните влияния ви дават сила и желание за действия, така че смело планирайте отговорни дела. Вашето обаяние предразполага хората към вас.

Близнаци –Ако не бързате с решения и действия, тогава денят ще премине добре. Необходимо е предпазливост във всичко. Всякакъв вид лекомислие може да има сериозни последици. Вземайте профилактични мерки за здравето.

Рак – Днес може да се почувствате вдъхновени. Възможни са срещи с хора, които ще открият нови перспективи пред вас. Вашето здравословно състояние зависи от вашето емоционално състояние. Бъдете предпазливи с парите.

Лъв – Денят обещава да е успешен. Звездите са на ваша страна, така че смело може да планирате важни въпроси. Лесна ще е комуникацията с хората както в деловата среда, така и в личния ви живот.

Дева – Препятствията постепенно остават зад гърба ви и всичко започва да се развива по-лесно. Вие ще бъдете в добро настроение и отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Везни – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката интуиция ще можете да вземате правилните решения. В любовните взаимоотношенията можете да бъдете капризни, като пролетното време. Откриват се много възможности за флиртуване.

Скорпион – Как този ден ще протече ще зависи до голяма степен от способността ви да контролирате себе си, от способността  да се справяте с обстоятелствата. Днес се изисква сериозно отношение във всичко.

Стрелец – Един добър ден за утвърждаване на авторитета и получаване на подкрепа. Тези, които са свободни, могат да разчитат на успех в любовта, защото влиянието на звездите ви прави по-привлекателни и засилва чара ви.

Козирог – Ще се радвате на добро настроение, а космическите енергии ви дават сила и жизненост. Така че вземете съдбата си в собствените си ръце и се борете за щастието си. Ще успеете да намерите изход и от най-противоречивата ситуация.

Водолей – Добре е да бъдете по-внимателни, когато работите с информация, в разговори с колеги и близки хора, защото не са изключени грешни заключения и двусмислие. В любовта сте в плен на илюзиите.

Риби - Днес сте склонни към грешни преценки, защото се ръководите от емоциите, а не от логиката. В любовта не провокирайте партньора си. В работата включете повече творчески подход.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от най-отговорните дни. Ако можете да направите нещо съществено в своя живот, то проверете своите възможности и заложете фундамента именно днес. Ден за обективна оценка и усъвършенстване на всякаква дейност. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули. Добре е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Полезно е да си поплачeте днес. Така се изчиствате. Ако сънувате нещо неприятно, това е знак, да обърнете внимание на здравето.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още