Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 28.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 28.09.19

Дневен хороскоп – събота – 28.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят като цяло е неблагоприятен, но особено до 13:00 избягвайте да предприемате важни неща

Овен – Бъдете подготвени за изпитания в този ден. Той е доста сложен и дори носи опасност, но ако проявите повишено внимание, тогава неприятностите могат да бъдат напълно избегнати. Обстоятелствата ще станат по-трудни, ако не можете да направите компромиси.

Телец – Би било идеално да прекарате целия ден сами вкъщи, но ако не може, старайте се да се съсредоточите върху задълженията си, изпълнете ги и се върнете у дома възможно най-скоро, като избягвате шумни събирания и места с много хора.

Близнаци – Днес избягвайте да участвате в спорове и дискусии, не слушайте клюки, не позволявайте да бъдете вкарани в конфликт. Когато агресията на деня отшуми, всичко ще си отиде на мястото.

Рак – Може да се сблъскате с агресия от околните и е доста трудно да се устои на толкова много претенции. Раздразнението и у вас ще се трупа поради всичко, което се случва. Помислете предварително какво ще правите в този ден и как да се предпазите от негативност.

Лъв – Опитайте да се съсредоточите върху рутината. Не се занимавайте с трудните неща, не започвайте ново, не обсъждайте сериозното. Бъдете готови да прекъснете сериозен разговор. Не планирайте сделки или срещи с бизнес партньори в този ден.

Дева – Някой може да постави под въпрос вашата компетентност и професионализъм. При такива условия е трудно да запазите спокойствие, но ако загубите самочувствие, ситуацията ще стане по-сложна.

Везни – Да се стремите към справедливост в този ден със сигурност не бива. Най-правилното поведение ще бъде да се предпазите максимално от общуването с външния свят, да вършите личните си дела.

Скорпион – Финансовите въпроси по-добре да са отложени за по-благоприятен период. Можете да планирате за този ден генерално почистване или да започнете подготовка за дълго планираните ремонти. За да почистите енергията на дома, подредете нещата, извадете всички боклуци навън.

Стрелец – По време на работа не водете излишни разговори с колеги. Клюките днес не са на мястото си. Ако възникне конфликт, не вземайте страни, за да не станете виновни впоследствие. Не влизайте в спорове с ръководството, дори ако доводите им са неоснователни.

Козирог – Днес не отивайте на места, където има много хора. Бъдете много внимателни с парите. Съществува риск да загубите ценна вещ или да станете жертва на крадци и измамници. По отношение на здравето са възможни и неприятни изненади.

Водолей – Днес за вас ще бъде труден ден. Може да усещате физическа слабост и вътрешно напрежение. Времето абсолютно не е подходящо за решителни действия и въобще за нищо важно. Някои ще страдат от проблеми с нервната система.

Риби – Днес мнозина от вас ще изпаднат в истински затруднения. Не всеки може да издържи на мощната енергия на деня, така че е най-добре да го прекарате у дома и сами, колкото е възможно повече, за да се предпазите от комуникация с други хора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи тежка енергия. В този ден е голяма вероятността за възникване на различни конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Бъдете сдържани и толерантни към недостатъците на другите хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите в днешния ден.

Никакви активни действия не трябва да се предприемат, още повече да се започват нови дела. Всичко започнато сега е обречено предварително на неуспех и провал. Да завършвате започнати проекти и мероприятия също не си заслужава. Старайте се да ограничите контактите с хората колкото е възможно повече, а още по-добре да отмените срещите. Колкото по-малко общувате в този ден, толкова по-големи са шансовете да избегнете проблеми в бъдеще.

Денят като цяло е неблагоприятен, но особено до 13:00 ч избягвайте да предприемате важни неща, да купувате, да подписвате документи, да водите важни разговори.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети