Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 29 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 29 октомври 2022

Дневен хороскоп – събота – 29 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите днес ви даряват с много енергия, което ще се отрази положително на вашето самочувствие. Появява се желание за активно действие. Проявете повече въображение и креативност как да прекарате уикенда.

Телец – Опитайте се днес да се адаптирате и впишете в промените, настъпили напълно неочаквано в плановете ви. Ако сте сами и имате нужда от компанията на други хора – потърсете контакт с приятели. Не стойте затворени у дома.

Близнаци – Въпреки че си придавате образа на безгрижие, добро настроение и жизнерадост в общуването с околните, не всичко е толкова ярко. Някъде дълбоко във вас сте малко притеснени от някои ситуации, недоволни, но ще се опитате да не позволите на никой да го види.

Рак – Понякога перфекционизмът ви прави да изглеждате  твърдоглави в очите на хората. Смяната на обстановката в днешният ден би била изключително полезна: всичко ново ви вдъхновява и ви харесва.

Лъв – Днес ви се иска да се насладите повече на любимите занимания, да се отпуснете и да прекарате един спокоен ден. Имате нужда от почивка и релаксация, да сте заобиколени от близки хора и да прекарвате времето си в спокойно темпо.

Дева – Предстои благоприятен ден, особено ако планирате да посветите по-голямата част от времето и енергията си на приятни занимания. Ако имате важни теми за обсъждане с партньора ви, би било добре да ги отложите за друг момент.

Везни – Спрете да мислите за недовършените ангажименти. Енергията на този ден е фина и "мека", което ви подхожда идеално. Имате големи планове, които най-вече се въртят около контакт с емоционален партньор или човек, който ви интересува.

Скорпион –Вместо да недоволствате, старайте се да коригирате малките неща, които не ви удовлетворяват и се радвайте на добрите. Проявете малко повече гъвкавост и търпение в общуването. Използвайте деня, за да излезете и да се забавлявате, да се насладите на нови познанства.

Стрелец – Този ден може да премине в доста спокойна атмосфера. Свършете най-важното, останалото оставете за друг ден. Фокусирайте вниманието си само върху това, което може да ви направи щастливи.

Козирог – Решени сте да посветите този ден на себе си и на семейството си и приключването на някои малки задължения, които имате около дома си. Приятна атмосфера е възможно да се създаде с някой от приятелите ви, който може да се отбие да ви види. Чувствате се много по-добре, отколкото през изминалите дни.

Водолей – Транзитиращата Луна минава през полето на вашите приятели и общуване, така че днес би бил точният момент да посветите една част от този ден на хората, които са винаги с вас, когато имате най-голяма нужда.

Риби – Повече от сигурно е, че имате нужда от движение и събития. Използвайте този ден, за да се свържете с някои хора, които може би не сте виждали от дълго време, да общувате и да си прекарате добре.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Един от най-отговорните дни. Ден за обективна оценка и усъвършенстване на всякаква дейност. Ако искате да направите нещо съществено, то проверете своите възможности и заложете фундамента именно днес. Прекрасно време за усвояване на знания.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули. Добре е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Полезно е да си поплачете днес. Така се изчиствате. Ако сънувате нещо неприятно, това е знак, да обърнете внимание на здравето.

Луната е на празен ход от 16:11 ч до 16:23 ч. В тези минути не предприемайте и не купувайте нищо важно.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати