Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 29.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 29.02.20

Дневен хороскоп – събота – 29.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно

Овен – Събитията се развиват бързо. Може би днес ще има пречки, които трябва да бъдат преодолени. По отношение на личния живот, благодарение на общителността и доброжелателноста ви, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Телец – Опитайте да се уедините за известно време, ще забележите как се подобрява състоянието ви след това. В общуването с близки хора не са изключени недоразумения или липса на взаимно разбиране. 

Близнаци – Днес правете така, както сметнете за добре. Може би някой наоколо ще се опита да окаже натиск върху вас, опитвайки се да ви накара да се почувствате виновни. Не жертвайте интересите си, поставяйки нечии нужди над вашите собствени.

Рак – Желанието да се изразявате творчески и текущите обстоятелства са в конфликт. Творческите ви идеи не намират подкрепа у другите, виждайки в тях липса на практически смисъл. Не позволявайте на другите да подкопават самочувствието ви.

Лъв – Склонни сте да давате съвети на другите независимо дали се отнася до работа, семейни дела или любов. За съжаление не всеки ще приеме съветите ви с благодарност. Някой ще помисли, че по този начин се опитвате да се намесите в личния му живот. 

Дева – Интуитивното възприятие може да доведе до грешки, така че е по-добре да разчитате на логиката, а не на интуицията. Вечерта е за релакс, добре е да прочетете хубава книга, да слушате спокойна музика или да полежите във ваната.

Везни – Днес Луната се намира във вашия дом на трансформация, предлагайки да изследвате вътрешния си свят. Потапянето в дълбините на собствената ви душа може да донесе неочаквани открития.   

Скорпион – Бъдете умерени, за да не се чувствате преуморени в края на деня. Ако любимият ви човек се опита да започне дискусия по чувствителен въпрос за вас, най-добрата стратегия е да сте лаконични или дори да замълчите.

Стрелец – Звездите ви съветват да прецените дали не правите прекалено много за другите за сметка на личните интереси. Опитайте се да определите дали получавате нещо с еднаква стойност в отговор на вашите грижи. Съсредоточете се върху вашите нужди и желания.

Козирог – Днес сте склонни да сте критични към другите, да изтъквате недостатъците. Така може да нараните нечии чувства. Във ваш интерес е да бъдете по-меки с хората. Трябва да действате внимателно, не правете и не казвайте нищо, за което по-късно може да съжалявате. 

Водолей – Очаква ви продуктивен ден, особено тези, които се занимават с интелектуална работа. Срещи, разговори, презентации, преговори ще бъдат ефективни. Настроението е подложено на постоянни промени.

Риби – Не трябва да се претоварвате с прекомерна работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, затова се опитайте да забавите скоростта или ако е възможно позволете си повече почивка. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Денят е удачен само за бързи и краткосрочни такива. Изисква се голяма организираност и отговорност в действията. В противен случай много позитивни тенденции може да не бъдат реализирани.

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. Може да се появи желание да говорите много,  но е особено важно да следите какво казвате. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи белязани от дисонансни енергии много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал. Благоприятно е да се казват молитви, мантри, позитивни утвърждения, благодарствени думи. Бъдете внимателни с даване на обещания.

Болестите започнали днес са лесно излечими. В този ден лесно можете да се простудите, а един охрипкавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати