Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 29.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 29.06.19

Дневен хороскоп – събота – 29.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Бъдете внимателни днес. Това е важен и сериозен ден, когато дори незначителните грешки могат да се обърнат срещу вас. Каквото и да правите - не бързайте, не се опитвайте да постигнете успех веднага.

Телец - Ако сте търпеливи, ще можете да избегнете много грешки, пазете се да не извършвате действия, за които по-късно ще трябва да съжалявате. Избягвайте претоварването с работа и задачи, отразяват се зле на здравето.

Близнаци – Днес ще сте повечето време разсеяни - или не ви се получават нещата, или правите грешки, след това ги забелязвате и започвате да се ядосвате. Жизненият ви потенциал е намален, затова не насилвайте тялото си с много работа.

Рак – Труден ден. Всяка информация трябва да бъде проверявана, тъй като е възможно да е подвеждаща. Стойте далеч от онези, които обичат да клюкарстват: общуването с такива хора може да навреди на репутацията ви.

Лъв – Малко вероятно е да има някакви забележими промени в личните отношения. Инициативата в тази област трябва да се упражнява с голямо внимание: тя не винаги е подходяща.

Дева –Следобед опитайте се да избегнете неоправдания риск. Това е моментът, в който не бива да подценявате влиянието на негативните фактори, да излагате на опасност и себе си, и онези, за които се грижите.

Везни – Възможно е да има проблеми в междуличностното общуване, повече разногласия. Не си позволявайте да се занимавате с дълги спорове. Те не само отнемат време, но и имат много лош ефект върху вашето емоционално състояние.

Скорпион – Недоброжелатели могат да напомнят за себе си. Бъдете готови да отвърнете или да се предпазите. Възможно е това да е доста трудно. Може да има проблемите във финансово отношение. Но в любовта ще извадите късмет.

Стрелец – Началото на деня може да е трудно: възможни са неудачни съвпадения, събития, които ще променят плановете ви. Оставете настрана трудните разговори, опитайте се да не мислите дори за това, което ви тревожи напоследък.

Козирог – Денят е нееднозначен и противоречив. Трудно се съсредоточавате върху едно нещо, изникват постоянно нови неща, които изискват внимание или хора, които се нуждаят от помощ. Важно е да не бързате.

Водолей – Опитайте се да чуете какво ви подсказва интуицията и към съветите на другите се отнасяйте критично. Някои от вашите коментари са откровено обидни, действията са егоистични, така че не се учудвайте на негативната реакция от страна на другите.

Риби –По-добре е да не отлагате нищо, защото втората половина на деня ще е по-напрегната и по-малко подходяща за делата ви. Не е изключено да възникват неочаквани проблеми. Не е нужно да се безпокоите за дреболии, помнете най-важните неща и се опитайте да ги направите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес е опасен ден. Човек лесно може да потъне в блатото, ако не внимава в действията си. Нищо важно да не се започва днес.

Ден за въздържание и пост. Въздържайте се от загуба на енергия. Почивайте си, бъдете разумни, пестете силите си, икономично изразходвайте енергията си. За предпочитане е да преобладава мълчанието. Противопоказно е дърдоренето, защото така пак се изразходва енергия.  Днес не трябва да се обиждате, ако ви ругаят или критикуват, а да обърнете внимание какво ви казват, защото това ще помогне да отстраните недостатъците си. Стремете се към познанието за живота, към това да виждате доброто в другите, да проявявате трезва преценка на действителността.

Не се препоръчва вадене на зъби. Започнали болести в този ден са опасни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети