Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 29.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 29.08.2020

Дневен хороскоп – събота – 29.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще сте ентусиазирани и целеустремени. Своевременно ще изпълните набелязаните планове. Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси ви помага да направите приятно впечатление на другите.

Телец – Началото на деня е доста ползотворно и обещаващо. В тези часове можете да свършите повече неща, отколкото за целия ден. Вие сте толкова решителни, че можете да премахнете всякакви препятствия от пътя си.

Близнаци – Денят е успешен и ползотворен. Възможни са интересни и приятни срещи. Може да поемете всякаква инициатива, късметът ще бъде на ваша страна. Ако изберете правилния път, ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали.

Рак – Денят е добър. Старайте се да се движите по пътя на най-малкото съпротивление. Днес можете да си позволите да се отпуснете и да прекарате време с приятелите си, да се забавлявате и да не се лишавате от нищо.

Лъв – Избягвайте да се поддавате на провокации и бъдете много внимателни на обществени места! Денят е отличен в любовен план. Не пропускайте откриващите се възможности. Ако няма такива, сами ги създайте.

Дева – Опитайте се да внесете повече положителни неща в живота си и никога не се обезсърчавайте, тогава всичко ще бъде наред. Мнозина, които отдавна имат установена връзка ще се радват на романтика в личния си живот.

Везни – Ако нещо се обърка, не се притеснявайте: скоро ситуацията ще започне да се променя към по-добро. Следобедът носи интересни предизвикателства и нови възможности, както и срещи, на които ще се зарадвате много.

Скорпион – Денят обещава добро решение за много въпроси, просто трябва да приложите малко фантазия и да положите усилия. Дори ако животът ви като цяло ви удовлетворява, опитайте се да вкарате малко промени.

Стрелец – Всичко ще ви се получава добре. Оптимизмът ви е напълно оправдан. Възползвайте се от покровителството на звездите и ще можете да постигнете много. Ще откриете възможности там, където другите сякаш не ги забелязват.

Козирог – Днешният ден може да донесе изпитание за някои от вас. Съдбата може да ви подложи на тест за издръжливост. За целта е добре да планирате още сутринта работата си и да не се отклонявате от набелязаното. Не пропилявайте енергията си безцелно.

Водолей – Готови сте да преминете от думи към действия и това ще повлияе положително на всяко ваше начинание, както лично, така и делово. Дръжте най-важните мисли и оригинални иновативни идеи за себе си, в този случай никой няма да ги изопачи или открадне.

Риби –Денят е свързан с намаляване на жизнения потенциал, бързо се уморявате. Необходима ви е почивка. Така че се грижете повече за себе си, отделете време за превантивни процедури. Съдбата е благосклонна към вас.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно конфликти. Успешно може да продължите всяка започната работа, но избягвайте започване на нови проекти. Не инвестирайте в рисковани начинания. Този период не е подходящ за сериозни финансови операции - енергията на Луната все още не е стабилна, можете сериозно да пострадате.  По-добре е да не давате заем, парите най-вероятно няма да бъдат върнати. Опитайте се да избягвате комуникацията и новите запознанства, не ходете на места, където ще бъдат вашите врагове или просто неприятни хора.

Днес е по-добре е да се занимавате с рутинни незначителни въпроси както у дома, така и на работното място. Не разговаряйте по сериозни теми с никого. Настроението е променливо. Появява се желание за промени, но бъдете внимателни с тях.

Всеки, който прояви позитивност ще увеличи шанса си да постигне вътрешен мир и емоционален баланс. От друга страна, тези, които решат, че са център на Вселената, бързо ще открият, че ще пожънат негативното й пренебрежително отношение. Благоприятно за общуване с близките и да прекарате времето със семейството си.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети