Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 3 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 3 септември 2022

Дневен хороскоп – събота – 3 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Може да почувствате, че трябва да направите повече, отколкото знаете, че е разумно. Внимавайте да не обещавате повече, отколкото можете да изпълните. Този период може да има особено натоварена емоционална ситуация.

Телец – Събитията в края на седмицата може да са твърде интензивни за вашия вътрешен комфорт. Настоящият аспект в играта може да доведе до емоционална ситуация между вас и вашия партньор. Пътят на любовта не е съвсем безпрепятствен.

Близнаци – Вашите чувства ще ви водят, ако се оставите да бъдете ръководени от тях. Има изкушение и може да се съблазните да тръгнете по пътя към него. Струва си да отделите известно време, за да помислите какво наистина искате.

Рак –  По възможност релаксирайте у дома, без задачи и притеснения. Прекалено сте уморени. Опитайте се да се отпуснете и да си починете. Ако искате да сте още по-добре, насладете се на масаж и вземете много гореща и релаксираща вана.

Лъв – Близък човек днес може да ви упрекне, че мислите повече само за себе си и не се съобразявате с нуждите му. Опитайте се вечерта да отделите повече свободно време за партньора си и разговори.

Дева – Днес ще трябва да обърнете малко повече внимание на всичко, което правите. Можете да планирате и да бъдете по-отговорни с финансите си като цяло. Нервите ви може да бъдат малко повече обтегнати.

Везни – Венера подчертава нуждата ви от комфорт и ви подтиква към почивка. В последните дни на лятото е добре да си починете хубаво от работа. А днес е подходящ ден за разходки и почивка. Можете да откриете ценен приятел в лицето на човек, на когото не сте имали досега доверие.

Скорпион – Обърнете повече внимание на партньора си в живота. Ще има моменти, когато трябва да сте един до друг, за да преминете през трудните ситуации заедно. Енергията на планетите внася малко слънчева светлина в живота ви. Това е положително време за общуване и излизане, за да се срещате с нови хора.

Стрелец – Финансовото ви състояние е стабилно, но все пак трябва да внимавате какво купувате, нека е нещо полезно или нещо, което ви носи истинско удовлетворение. Не пропускайте нито един шанс да се забавлявате, особено ако не сте виждали приятелите си от дълго време.

Козирог – Космическите влияния може да предизвикат известно напрежение в живота ви. Може да се опитвате да съберете малко воля, за да се продължите да се движите напред. Изглежда, че има досадни причини, които ви пречат да се чувствате добре на 100%.

Водолей – Да правите каквото искате е личен избор, който няма нищо общо с външното одобрение. Когато вашето вътрешно дете е щастливо, вие също ще процъфтявате. Астралната енергия ви насърчава да простите и да забравите скорошен проблем с близка любовна връзка.

Риби – Финансовите проблеми могат да доведат до недоразумения в отношенията на двойката. Изглежда, че вашият партньор не е съгласен с плановете и разходите, които искате да направите в началото на септември.

Съветите на Фортуна

Ден на промяна и за преоценка на стойностите. Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети