Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 30 юли 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 30 юли 2022

Дневен хороскоп – събота – 30 юли 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –  Изкушаващо е да изразите мнението си леко небрежно, но малко тактичност е по-добрата стратегия. След като веднъж сте изстреляли казаното, няма връщане назад. Може да нараните хора, на които държите.

Телец –Мързеливата и неспокойна енергия днес може да влезе в конфликт с нуждата ви от дисциплина и ред. Планетарното подреждане на деня ви дава мотивацията, от която се нуждаете, за да останете повече време в къщи.

Близнаци – Неразумната размяна на думи може да доведе до караници през уикенда, което обикновено е знак за нещо повече. Отделете малко време, за да се насочите в правилната посока, ако напрегнатите и стресиращи времена са ви разочаровали и сте пренебрегнали здравето си.

Рак –Сега е вероятно да изплуват непризнати чувства, които са причинили ненужно напрежение между вас и вашия партньор. Ако успеете да го разрешите в дух на разбирателство и доверие, връзката ви може да се укрепи значително.

Лъв –Планетарните аспекти разширяват възможностите ви и проправят пътя  ви. Бъдете внимателни, ако имате постоянна връзка, тъй като може да изпаднете в изкушение. Опитайте се да отделите малко време, за да се съсредоточите и да успокоите емоционалното си ядро.

Дева –Вашето чувство за дълг към работата и семейството може да влезе в конфликт. Намерете баланса. Вашата задача ще бъде да останете концентрирани и спокойни. Важен момент да довършите всяка незавършена работа и да разчистите пространството около себе си.

Везни –Може да се чувствате като в продължителна битка, но добрата новина е, че след като поемете отговорност и започнете да правите правилните неща, веднага ще забележите много положителна разлика.

Скорпион –Склонни сте да се забивате в коловоза и това често може да бъде проблем, когато искате да продължите напред и да направите нещо различно. Помислете за някои нови и много различни опции, за да упражните въображението си.

Стрелец –Анализирайте и помислете как наистина се чувствате. Час по йога или дълга разходка ще ви помогнат да се съсредоточите в мислите си и да сте пълноценни за себе си през останалата част от деня.

Козирог –Райската атмосфера на седмицата може да създаде импулс за някакво вълнение като начин за облекчаване на скуката от ежедневието. Иска ви се да излезете и да правите нещо съвсем различно само заради усещането за свобода, което ви дава. Ако нямате постоянна връзка, това може да бъде доста интересно.

Водолей – Трябва да дадете малко, за да получите и вие нещо. Ако мислите, че любовта не работи, грешите. Ако положите усилия в любовния си живот, ще получите невероятни резултати. Космосът ви помага да придобиете повече добри неща в краткосрочен план.

Риби –Вашата чувствителна душа може да почувства, че иска да се оттегли от цялата бъркотия около вас, но имате своята нужда от добра компания. Важно е да сте гъвкави и да слушате вътрешния глас, какво ви нашепва в дадена ситуация.

Съветите на Фортуна

В този ден нещата протичат енергично. Препоръчва се да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една - най-важната задача. Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Не бъдете пасивни. Лошо ще е, ако енергията ви отиде за празни размишления и я пропилеете. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдавате, толкова по-бодри ще се чувствате. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради, което възниква агресивно поведение.

В този ден тялото се обновява астрално. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати