Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 30.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 30.01.21

Дневен хороскоп – събота – 30.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен Днес може да се борите с някаква нерешителност или неспокойство. Възможно е да сте прекалено близо до даден проблем, за да го видите ясно и за да го откриете, единственият начин е да се отдръпнете от него. 

Телец – Обстоятелствата може да са такива, че да имате по-големи отговорности. Днес обаче и следващите няколко дни не са идеални за бързо вземане на решения. Помислили сте, че може да тълкувате погрешно сигналите на другите. 

Близнаци – Днес животът може да е малко хаотичен и е лесно да се почувствате разсеяни. Изглежда, че сърцето ви иска едно, а умът ви друго. Следете да не пропуснете важни подробности или да разберете неправилно инструкциите. 

Рак – Може да ви е трудно да се концентрирате. Ще има дразнещи неща около вас, но се опитайте да не се поддавате на раздразнението. Позволете си лукса да се отпуснете, макар не винаги да е лесно да освободите ума си от мислите. 

Лъв –Някой може да се опита да ви изложи днес, така че внимавайте на кого какво казвате. Макар че е добре да имате доверие на хората, важно е да знаете на кого всъщност можете да се доверите. Ако сте споделили нещо, възможно е да се обърне в един момент срещу вас и да иска да ви „ухапе“. 

Дева – Луната ще прекара по-голямата част от деня във вашия знак, внасяйки повече цвят във вашия емоционален свят. Въпреки че плановете и целите ви за отношенията ви са големи, най-добре не бързайте с нещата. 

Везни – Това, което искате, може да е в противоречие с това, което смятате за най-добро или най-логично. Можете също така да се почувствате малко разкъсани между желанието си да разнообразите и стремежа си да се фокусирате върху едно нещо в момента. 

Скорпион – Днешните енергии подчертават нуждата от баланс във вашия живот. Можете да мислите по един начин, но да усещате нещо съвсем различно. Може да се опитвате да угаждате на някого и в същото време да се стремите към независимост. 

Стрелец –Не очаквайте твърде много от никого днес, включително и от себе си. Подгответе се за потушаване на пожари веднага щом започне да пуши. Ако се разминат нещата, още по-добре. Ще се разсеете малко с едно или друго нещо - може би просто някой колега или съсед, който няма да спре да клюкарства. 

Козирог –Нещо може да привлече вниманието ви днес и е важно да се запитате дали наистина имате нужда от това или просто го искате. В момента сте особено склонни да запълвате определени празнини с материални блага. 

Водолей –Не забравяйте дипломацията в комуникацията си. Нежелателно е да обсъждате чувствителни теми с любимия човек. Измислете нещо вълнуващо, нетрадиционно, внесете малко обновление във връзката си. 

Риби –Днес вие сте много податливи на влиянието на други хора; лесно е не само да ви убедят, но и да ви заблудят. Звездите ви предупреждават да не си губите напразно времето и да не се превръщате в Майка Тереза за всеки. Не се съгласявайте с всяка молба за помощ, имайте предвид собствените си интереси и прекарайте време с човека, с когото ви е приятно.

 

Съветите на Фортуна 

Денят е пасивен, но въпреки това може да бъде и тежък. Изостря се чувственото възприемане на света. Период на натрупване на впечатления. Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. От сълзи и сантимент, човек лесно може да премине към злоба и агресия. Емоциите са основен мотив за постъпките.

Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности.

Нужно е да се спи по-малко. В този ден става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети