Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 30.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 30.10.21

Дневен хороскоп – събота – 30.10.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Време е да се освободите от бремето, което сте почувствали през изминалата седмица. Ще бъдете забелязвани, където и да отидете и ще се насладите на енергията, която ви носи този ден. Използвайте свободното си време по продуктивен начин.

Телец – Работната (или домашната) атмосфера ще бъде стабилна, ще можете да се отпуснете. Няма да има големи спънки за плановете ви. Точният момент да се съсредоточите върху себе си, да се посветите на своите хобита и да освободите натрупания стрес.

Близнаци – Не се фокусирайте само върху работата, защото така може да пренебрегнете здравето си. Очаквате да спечелите/получите отнякъде пари, но звездите ви предупреждават да бъдете умерени и да не се отпускате да харчите много.

Рак – Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще отвлича вниманието от работата. Този ден едва ли ще бъде особено ползотворен, но ще ви даде шанс да си починете добре и да се забавлявате. 

Лъв – Някои Лъвове ще се претоварят с работа и ще им бъде трудно да преминат през натоварения график. Не забравяйте да си починете и да оставите малко време за себе си. Следобедът ще донесе добри новини.

Дева – Днес ще можете да се съсредоточите не само върху работните си задължения, но и да намерите време за домакински дела. Като цяло денят ще бъде положителен и успешен. Възможно щастливо стечение на обстоятелствата.

Везни – Днес звездите приветстват творческия, оптимистичен дух във Везните. По-добре е да избягвате емоционалната „тежка артилерия“, вместо това използвайте по-леките оръжия на флирт, усмивки и искрени комплименти.

Скорпион – Денят ще бъде благоприятен за общуване. Случайните срещи, непринудените приятни разговори могат да бъдат полезни. Вероятни са добри новини. Бързо ще се справите с дребните ежедневни проблеми, които могат да възникнат следобед. 

Стрелец – Късметът няма да има нищо против да ви придружава през цялата първа половина на деня, но до вечерта може да промени плановете си и да ви напусне. Оставени без неговото невидимо покровителство, рискувате да загубите правилните ориентири.

Козирог – Денят ще бъде спокоен и благоприятен. Звездите ще бъдат на ваша страна. Ще можете да направите много полезни неща за себе си. Благоприятно време по отношение на личните отношения: вероятни са забележими промени към по-добро. 

Водолей – От трудови подвизи днес се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е подходяща рутинната работа, пасивната почивка. Приятелските и любовните срещи ще преминат приятно и ще донесат много положителни емоции.

Риби – Важна роля за самочувствието и настроението ви днес ще играе общият емоционален фон. Вие се справяте отлично с по-трудните неща, по пътя няма да срещнете непреодолими препятствия. Подходящо време за общуване с близки приятели.

Съветите на Фортуна

Денят е активен, но не толкова агресивен като предния, а вече по-мек. Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви „прочисти“ вятърът.

Луната е на празен ход от 10:06 часа до 21:11 часа. Не е подходящо да се купува или предприема нищо важно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети