Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 30.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 30.11.19

Дневен хороскоп – събота – 30.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще имате възможност да завършите нещата, които сте планирали за днес и ще ви остане време за лично ползване. Ако излезете навън, не е изключено да осъществите ново запознанство. Готови сте да флиртувате и да се наслаждавате на живота.

Телец – Можете да се радвате на хубав ден. Всичко, което сте си набелязали, ще успеете да свършите, но не си давайте много зор. Не бързайте да правите прибързани заключения: след ден-два обстоятелствата могат да се променят. 

Близнаци – Ще постигнете малък личен успех, независимо дали в отношенията или в деловата работа, който ще означава много за вас. Пречките ще са по-скоро от организационен характер, но вие ще се справите с тях блестящо. 

Рак – На много от вас ще им е трудно да се сдържат и ще реагират дори на дреболиите. Ще попаднете във водовъртежа на разнородни емоции. Най-добрата тактика е да се опитате да обърнете недоразуменията и абсурдите на този ден в шега. 

Лъв – В следобедните часове ви очаква вълна от творческа активност, готовност за преодоляване на всякакви пречки за постигане на целите. Бъдете внимателни, когато използвате непознати продукти - възможни са неочаквани реакции на тялото.

Дева – Днес е за предпочитане да не давате много свобода на езика си и словоизлиянията си: има вероятност да наговорите на близките ви хора толкова излишни неща, че това да се превърне в сериозно изпитание за взаимоотношенията.

Везни – Днес спокойно бихте могли да си позволите малко разпускане. Намерете си повод за празнуване с любимия човек или приятели. Измислете нещо, каквото и да е, но не се оставяйте да скучаете.

Скорпион – Мечтателност, идеализъм, повишена чувствителност - тези качества ще преобладават през първата половина на деня. Но действителността ще изисква от вас да гледате на нещата по-разумно и рационално.

Стрелец – Денят е благоприятен за творчество и размисъл, за търсене на нестандартни решения. Възможно е експериментите ви да бъдат успешни. Непринудеността в поведението ви ще улесни общуването ви.

Козирог – Старайте се да общувате само с хора, които харесвате. Всеки контакт с тези, които ви критикуват или провокират, държат се агресивно или се опитват да ви манипулират, ще окажат лош ефект върху настроението и самочувствието ви.

Водолей – Обстоятелствата могат да преобърнат плановете ви, принуждавайки ви да плувате срещу течението. В тези моменти може да изпитате странна пасивност и нежелание да се противите на случващото се.

Риби – Не разчитайте напълно на интуицията си днес. Колкото и странно да изглежда, могат да възникнат обстоятелства, при които събитията ще се развият диаметрално противоположно на това, към което интуицията ви е подтиквала.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е свързан с кардинални промени в живота, така че е препоръчително да определяте и планирате целите си, като разчитате на вече получените възможности - търсенето на нови няма да доведе до нищо. На този ден Фортуна ще бъде на страната на тези, които са свикнали преди да действат, да претеглят всички плюсове и минуси, а от лекомислените хора най-вероятно тя ще се отвърне.

В този ден не трябва да извършвате лоши дела и да поемате неприятностите на близките си - всичко, което се случва, трябва да се приема като даденост. Не трябва да се започват нови дела, по-добре е да завършите старите, започнатите. Другите днес няма да са готови да правят отстъпки. Избягвайте финансовите операции. Добре е да се връщат дълговете.

Денят е подходящ за осъзнаване на своите отговорности, за вътрешна работа върху себе си. Много благоприятно е сега да се изговарят положителни утвърждения и формули. Добре е да поработите върху имиджа си и да промените нещо във външния си вид. Полезно е да си поплачете днес. Така се изчиствате.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети