Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 31.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 31.08.19

Дневен хороскоп – събота – 31.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Началото на новия лунен месец

Овен- Днес ще бъдете в резонанс с живота. Вложете в действие интуицията, вдъхновението и фантазията си. Отделете време, за да поговорите със семейството, да разберете какво ги притеснява, предложете вашата помощ. Това е денят, в който трябва да почитате традициите и да спазвате основите.

Телец- Днес е по-добре да не оставяте нищо на случайността, а да планирате нещата по-внимателно. Това е добър ден за дома и семейството, когато изпълняването на ежедневните задължения не предизвиква вътрешна съпротива, но доставя удоволствие.

Близнаци- В много отношения денят е благоприятен. Ако сте започнали разговор с някой на гореща тема, опитайте се да се държите по-малко емоционално. Сега е важно да се постигне баланс между емоциите и ума. В любовта звездите също се съветват да бъдат по-рационални.

Рак- Стремете се към повече спокойствие, умереност и следвайте чувството за дълг. Това ще се отрази благотворно на личните ви отношения. Време е и за добра почивка, но едва ли всички ще  могат да си позволят това.

Лъв- Успехът е възможен само при съблюдаване на сдържаност и разумен подход. Придържайте се към строго набелязания план. Получената информация трябва да се проверява и дори да се окаже правдива, пак не се отдавайте на бурни емоции.

Дева- Звездите съветват да бъдете пестеливи и икономични. Днес трябва да бъдете по-сериозни по отношение на финансовите въпроси. Денят е подходящ за закупуване на дълготрайни стоки за дома и семейството, но само тези, които отдавна сте планирали. Ако внезапно се появи нова идея за какво да харчите пари, не бързайте. Отложете покупката за ден или два.

Везни- Съгласувайте своята тактика в съответствие със стратегията си. Приемете творчески подход за хармонизиране на партньорските си отношения. Днес не трябва да преяждате, избягвайте да пиете много течности и алкохол.

Скорпион- Днес личният ви живот ще зависи от степента на осъзнатост на вашите действия.Постарайте се внимателно да обмисляте всяка своя дума, жест и постъпка. Не мислете за това, което не можете да промените.

Стрелец- Време е да обмислите дългосрочните цели по отношение на кариерата и финансите. Може би ще имате идеи за промяна на обхвата на дейност. В този случай се придвижвайте към целта си без забавяне.

Козирог- Ако животът излезе извън контрол, време е да внесете по-голяма сигурност и яснота. Звездите ви съветват да определите своите приоритети - това може да се отнася до пари, личен живот или работа.

Водолей- Има вероятност някои ваши планове и намерения да се реализират. Преди обяд действайте, след обяд анализирайте. Изпълнени сте с любов и сте отворени към света, но все пак бъдете предпазливи.

Риби- Вашата сетивност се пробужда и ще се задейства с пълна сила, а това ще ви донесе нови и може би непознати усещания. Преоткрийте света с новото си виждане и не си налагайте никакви самоограничения.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Началото на новия лунен месец. Този ден е за подготовка за изпълнение на предстоящите задачи. Денят е като празен бял лист, върху който каквото напишем ще остане за дълго. Затова внимавайте какво бъдеще ще сътворите днес за себе си. Днес трябва да се прави само добро. Неблагоприятно време за рисковани мероприятия и вземане на бързи решения.

Полезно е да се срещате с приятели, да установявате отношения, да обменяте енергия и да се радвате на живота. В този ден е хубаво да бъдете щедри, да не се скъпите на подаръци, добри дела и положителни емоции. Не трябва да се поддавате на гнева и на изблиците на емоциите, нужно е да избягвате конфликтите на всяка цена.

Днес може да се определи кое е полезно и кое вредно за организма. Спомнете си кои продукти употребявате. Това, към което изпитате отвращение, не е вашата храна. Това към което ви тегли, значи е полезно за вас. Същото правило важи и за хората. Вие можете да почувствате с кого е нужно да общувате и кого трябва да избягвате.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети