Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 31.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 31.10.2020

Снимка:

Овен – Добре би било да се въоръжите с търпение и хладнокръвие днес. Въпреки че може да почувствате как напрежението нараства, опитайте се да запазите спокойствие. Добра идея е да запазите мнението си за себе си.

Телец – Пригответе се да се срещнете с препятствия и закъснения във всичките си планове днес. Бъдете подготвени и се опитайте да не изпадате в паника. Това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, разбира се.   

Близнаци – Добре би било да ограничите песимизма си днес и да спрете негативните мисли, преди те наистина да ви завладеят, като ви попречат да виждате нещата ясно. Предстоят ви много доходоносни възможности.           

Рак – Ако сте необвързани, днес никой не може да устои на вашите прелести! Ще имате шанса да флиртувате отново и отново, получавайки истински солиден тласък на егото си. Вашите идеи са добре приети от другите и можете да си осигурите сериозни поддръжници!

Лъв – Чувствате се толкова добре, че ще можете да преодолеете всяко препятствие по пътя си. Проблемите, които са ви тревожили и безпокоели до вчера не представляват вече предизвикателства пред вас днес.

Дева – Трябва да мобилизирате способността си да разсъждавате логично, както и чувството си за отговорност. Някои дразнещи проблеми означават, че е по-добре да си вземете почивка и да стоите далеч от всичко за ден-два.       

Везни – Продължавайте да следвате курса, по който сте тръгнали, тъй като той несъмнено е правилният за вас. Както ще видите, резултатите ще потвърдят, че е така и всъщност нещата ще се получават по-добре. Не позволявайте на неувереността в себе си да ви погълне.

Скорпион – Този ден има всички шансове да се развие мирно и спокойно. Ако и вие се контролирате и избягвате да изпадате в крайности, със сигурност ще се насладите на доста приятен ден. Бъдете търпеливи, приемете разумно отношение и всичко ще се оправи.

Стрелец – Този ден изисква голяма концентрация, предпазливост и добра стратегия от ваша страна. Трябва да обмисляте всяко ваше действие, в противен случай може да се увлечете, да направите грешки.              

Козирог – Денят е труден и сложен. Графикът ви е изпълнен докрай със задължения и отговорности, които трябва да изпълните. Добра идея е да запазите мнението си за себе си и да се пазите от дискусии и спорове, които вероятно ще доведат до нарастване на напрежението.

Водолей – Днес звездите рисуват приятна картина за вас. Чувствате се енергични и активни, готови да се възползвате от всякакви възможности, които ви се случат. Доверете се на собствената си преценка и безупречните си инстинкти и ще видите, че всичко ще ви се получи добре.

Риби – Днес ще бъдете доста спокойни. Изключение има само в сферата на личните отношения. Тук емоциите могат да надделеят над здравия разум и рискувате да направите нещо, за което по-късно да съжалявате.

Съветите на Фортуна

Емоционално нестабилно време, което ще се отрази най-вече на жените. Имайки това предвид, не се захващайте да изяснявате отношения. Нищо добро няма да излезе от цялата работа. Има опасност да се поддадете на вредни влияния - ставате лесно податливи на чужди внушения и нежелателни въздействия. Възможно е зараждането на спорове и конфликти, затова е добре да сведете до минимум всички контакти с хората и да не започвате нови дела. Необходимо е да бъдете сдържани и да се предпазите от извършването на неправилни постъпки. Пазете се да не ви излъжат днес мошеници. Никакви дела не започвайте, не сключвайте сделки и не подписвайте документи.

Това е опасен ден на Сатаната, период на плътските изкушения, правещи хората податливи на пороците. В този период трябва да се практикуват всички форми на аскетизма.

Пълнолуние в 16:51 часа в знака Телец. Днешното пълнолуние предвещава, че следващите две седмици ще бъдат неспокойни и напрегнати.                                                                

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още