Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 4 февруари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 4 февруари 2023

Дневен хороскоп – събота – 4 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вашата физическа и психическа енергия сега е изключително силна. Ако сте креативни, ще можете да вложите тази енергия в проект, който означава много за вас. Не я пилейте напразно, защото бързо ще изчезне.

Телец – Хороскопът за днес обещава изненадващо спокойна, хармонична психическа нагласа - може би в това състояние няма да искате да вършите никаква работа, но това състояние ви предразполага към общуване, разходки и изобщо - получаване на удоволствие от живота.

Близнаци – Днес ще постигнете много повече с доброта, отколкото с грубост. Не говорете с непознати за интимния си живот. Възможно е в емоционален момент да кажете нещо, което не е трябвало да казвате.

Рак – Вие сте добронамерени и честни и хората около вас ви обичат такива, каквито сте. Няма нужда да се опитвате да спасите всички около вас. Понякога хората имат проблеми, които са извън вашия контрол.

Лъв – Днес е добър ден за полагане на големи усилия, но не е моментът да започвате нещо ново. Ентусиазмът ви ще бъде заразителен и дори понякога ще сте склонни да преувеличавате, да правите прибързани заключения.

Дева – Събота е ден пълен с емоции! Ще бъде лесно, както да заплачете, така и да се смеете. Бъдете по-внимателни в действията си, възможно е да допуснете грешки. Не трябва да се захващате с нещо, което е извън вашата компетентност.

Везни – Ако ситуацията позволява, не се съпротивлявайте на този релаксиращ импулс, който ще получите, пуснете се по течението и ще получите много положителни емоции, които ще ви бъдат повече от достатъчни за цяла седмица.

Скорпион – Звездите на хороскопа ви съветват внимателно да претегляте всички плюсове и минуси – много неща може да зависят от днешните ви решения. Страхотен ден за подобряване на отношенията с другите, по-точно първата му половина.

Стрелец – Стрелците искат да изпитат нови неща. Отворени сте за нови вдъхновения. Денят насърчава откъсването от ежедневните грижи. Изберете дестинация, намерете си добра компания и опаковайте подходящи дрехи и багаж!

Козирог – Ключът към успеха е предпазливостта. За да избегнете евентуални загуби, трябва да утроите бдителността си. Днес подхождайте към всичко с особено чувство за хумор, така ще разсеете споровете и разногласията, преди да са се случили.

Водолей – Хороскопът ви обещава прекрасен ден на хармония и любов! Очаква ви стабилизация в емоционалната сфера. Възможно е също денят да поднесе на самотните Водолеи приятна романтична изненада или обещаващо запознанство.

Риби – Не трябва днес да се заемате с нови проекти – има шанс всичко да се обърка. Денят е подходящ да го посветите на любим човек, приятели, блажено бездействие, приятен релакс или шопинг. Просто живейте и се радвайте на живота!

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 16:15 ч - Хубаво е за  начало на важни дела, а съдбата ще ви покровителства. Днес вероятно ще усетите вълна от енергия, вдъхновение и творчески порив. Денят способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, благоприятства взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. Луната се движи на празен ход от 08:20ч до 10:50ч. В това време се препоръчва да не купувате и да не предприемате нищо важно.

След 16:15ч – Настъпва опасно време, в което може да се появи злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие. Лесно се провокират конфликти. Препоръчва се да бъдете по-сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно.

 Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети