Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота – 7 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота – 7 май 2022

Дневен хороскоп – събота – 7 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добро настроение. Би било добре да отделите време на тези, с които не сте се виждали от дълго време, за да подновите общуването и приятелството. Контактите с противоположния пол могат да бъдат много вдъхновяващи.

Телец – Днес ще трябва да се справите с някои задължения, които имате към дома и семейството и те могат частично да ви блокират. Отделете обаче част от деня за контакт с хора, които ви носят страхотно настроение и удоволствие.

Близнаци – Енергията на този ден ви устройва идеално, изглежда, че сте в настроение за контакт с другите, но и че сте пълни с планове и идеи как да прекарате свободното си време. Ще се почувствате най-добре, ако излезете с група приятели. Флирт, добро настроение.

Рак – Днес ще се съсредоточите върху хората, които обичате. Готови сте да им се посветите и дори да оставите настрана някои от задълженията си, за да прекарате повече време с тях. Денят може да се окаже доста добър за вас.

Лъв – Насладете се на днешния ден. Просто недейте да мислите за сериозни неща, за проблеми, за трудности... бъдете в добра компания, заобиколени от весели и усмихнати лица. Друг път ще мислите за всичко, което ви натоварва...

Дева – Денят ще е успешенд, може да постигнете много неща. Не са изключени интересни предложения, които на пръв поглед изглеждат доста привлекателни. Но преди да приемете, внимателно проверете условията.

Везни – Взимате твърде навътре всичко, което се случва, повече от необходимото и се притеснявате за дреболии, които не са чак толкова важни. Възможни са дребни недоразумения, разминавания, закъснения, но без сериозни последици. 

Скорпион – Излезте – не се натоварвайте с някакви незначителни дреболии. На първо място трябва да се отпуснете и да се разтоварите, защото прекалено дълго сте били „притиснати”. Погледнете на живота от малко по-хубавата и светла страна.

Стрелец – Нямате абсолютно никаква причина да изпадате в някакви мисли и да се оттегляте в себе си. Във всеки случай днес настроението ви е повече от добро и каквото и да решите и където и да отидете, ще си прекарате страхотно.

Козирог – Малко сте капризни, но това е преходно. Не позволявайте на другите да ви дразнят по никакъв начин. Ключът към вашето настроение и недоволство е във вашите ръце, така че никой и нищо освен вас самите не може да повлияе на това как ще се чувствате и какъв ще бъде вашият ден.

Водолей – Работата у дома не може да чака и това е единственото нещо, което поставяте в списъка си с дейности днес, защото искате напълно да се освободите от задълженията от този тип в почивните дни. Възнамерявате да се възползвате максимално от съботата в битов план, а неделята да оставите за общуване.

Риби – И днес не сте много доволни от състоянието на нещата около вас, но все пак се усещат определени промени към по-добро. Ако ситуацията между вас и партньора ви е била напрегната, сега ще почувствате леко освобождаване на напрежението.

 

Съветите на Фортуна

Време за радикални промени и нови начала. Това е чудесен момент да признаете предишните си грешки и да се опитате да ги коригирате. Може да се натъкнете на неочаквани събития. Опитайте да се адаптирате към новите условия и да се възползвате от тях. Не трябва да бъдете пасивни, защото това може да завърши за вас не по най-добрия начин. Не се опитвайте да решавате глобални проблеми, но с по-малките проблеми ще бъде възможно да се справите напълно. Опитайте се да бъдете по-снизходителни към тези, които наистина обичате.

Ако се чувствате зле, побързайте да се погрижите за здравето си. Не е добре да отлагате. Нервната и храносмилателната система са особено уязвими през този ден. Опитайте се да следите диетата си.

Луната е на празен ход от 13:27 ч до 14:51 ч. Време, неподходящо да се предприема нищо важно.  


Топ новини

виж още