Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота– 07.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота– 07.08.2021

Дневен хороскоп – събота– 07.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да ви е малко мързеливо. Повече ви се стои на дивана, отколкото да станете и да предприемете нещо. Всичко е наред. Може просто да се наложи да си починете от лидерската позиция, която заемате. Не забравяйте, че добрият лидер може да отдели време да помисли спокойно за последните събития и да планира добре бъдещите неща.

Телец –Ще откриете, че дисциплината, организационните умения и малко актьорски талант са точно качествата, необходими за един успешен ден. Фактът, че имате много задачи, не означава, че трябва да бъдете строги и сърдити към другите.

Близнаци – Ако смятате, че във връзката ви преобладава рутината, предприемете действия за подобряване на климата и за сближение с партньора си. Не забравяйте, че нищо не се постига без усилие! Свободните от вас трябва да са малко по-различни в поведението, защото с тактиките, които следвате, е малко трудно да намерите някой.

Рак – Имате цялата необходима енергия, но трябва да помислите и как да се отпуснете и да почивате повече. Не се опитвайте да контролирате случващото се. Няма да промените хода на нещата, защото животът ви е повлиян от космическия поток.

Лъв – Вярно е, че следвате принципа на това, което ви е на сърцето, това ви е на езика, така че поразяващата ви уста често ви създава неприятности. Въпреки че вашите излияния понякога могат да облекчат напрегнатите ситуации, добрата дума е по-ефективен начин за постигане на желаната цел.

Дева – Някой може да скрие нещо от вас или дори да ви излъже. Но не бъдете твърде подозрителни и по-скоро проверете какви са фактите, преди да обвините някого. Това е най-добрият начин за решаване на ситуацията.

Везни – Възможно е днес да има известно напрежение между вас и вашия любовен партньор.  Ключът към коригирането на тази ситуация е честен разговор. Не забравяйте обаче, че честността не означава същото като грубостта.

Скорпион – Вие определено сте майстори на играта, дори и да не е очевидно на пръв поглед! Понякога склонността ви към цинизъм и провокация в думите ви може да навреди на някои контакти, отношения и комуникации, така че се пазете от такива спонтанности!

Стрелец –Днес в личното ви пространство може да се мерне някой, който да грабне веднага окото ви. Вашата слабост е, че обикновено не възприемате хората такива, каквито са в действителност, а виждате само идеализирания им образ. Когато срещнете този човек, опитайте се да погледнете под маската му и да го приемете такъв, какъвто е наистина с неговите недостатъци.

Козирог – Днес може да ви е трудно да говорите с хората за чувствата си. Внимателно планирайте действията си. Бъдете силни и решителни, а не прибързани или яростни. Не коментирайте клюки. Вашето предимство е, че сте умни в преценките си и лесно разпознавате достоверното.

Водолей – Опитайте се да не бъдете твърде арогантни с околните, въпреки че сте абсолютно сигурни в правилността на решението, което сте взели в дадената ситуация. Възможно е да се сблъскате с неочаквани събития.

Риби – Обмисляйте внимателно всеки въпрос преди да вземете решение. Търсете и приемайте съвет само от тези, на които наистина се доверявате. Правете чести почивки. Опитайте се да се отпуснете толкова често, колкото можете

Съветите на Фортуна

Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала (негативни мисли и отрицателни емоции) може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

Трябва да избягвате фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. През този период се увеличава опасността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте нищо при сърце.

Силите отслабват, енергията се изтощава. Нищо важно не предприемайте. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. Запалете свещ, заемете се с очистителни процедури.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати