Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота– 19.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота– 19.09.2020

Овен – Старайте се да поддържате хармонични връзки с хората, не допускайте груби изказвания и коментари. В любовта сте непостоянни, защото имате противоречиви желания. Склонни сте да създавате объркващи любовни ситуации.

Телец – Не се опитвайте активно да решавате проблеми, просто избягвайте всичко, което разваля настроението ви, за да поддържате вътрешна равновесие. На обществено място ще срещнете някой, който предизвиква интереса ви.

Близнаци – Вие сте напористи, приключенски настроени, оригинални в своите идеи и съвети. Имате много енергия и звездите предлагат да я приложите на практика. Не забравяйте само, че при общуването с другите трябва да смекчите категоричността на своите преценки и да бъдете тактични.

Рак – Това е добър ден за инвестиране на време и енергия в подобряване на отношенията ви. Старайте се да прекарате повече качествено време с партньора си. Ако сте необвързани, направете усилия днес. Излезте сред хората! Няма да бъдете разочаровани.

Лъв –Днес можете да откриете, че сте преценили погрешно определени хора и ситуации. Така че поемете инициативата да върнете нещата в ред. Бъдете дипломатични и учтиви с околните. Дайте шанс на тези, които заслужават такъв - има такива хора със сигурност! Няма какво да губите.

Дева – Добре би било да сдържате нервите си, независимо в каква ситуация сте попаднали и да се оставите да ви ръководи разума. Отпуснете се и ще видите, че нещата ще се развият, когато му дойде времето. Вашите финанси изискват повече самоконтрол.

Везни –Днес романтичната Луна е във вашия знак, не е лесно да се държите практично. Безгрижното ви отношение към живота ще изглежда неподходящо за мнозина, други ще си помислят, че трябва да бъдете по-загрижени за сериозните проблеми.

Скорпион – Дойде време да се освободите от всякакъв негативизъм и накрая отидете след това, което искате. Знаете добре, че най-близките и любимите ви обичат и се грижат за вас и че те са готови да ви окажат каквато и да е помощ.

Стрелец – Планетите ви благоприятстват и ще се справите с всичко, ако се възползвате максимално от този положителен период. Нещата вървят сравнително добре. Разбира се, тук там все още има някои подробности, които не са съвсем наред и които не спират да ви създават проблеми, но скоро ще ги преодолеете. Останете верни на плановете си.

Козирог – Луната в кариерата на вашия знак насочва вниманието към професионалните дела. Това е подходящ момент за преоценка на дългосрочните планове. Днес сте емоционално стабилни. Ще можете да се справите перфектно със стресовите ситуации, ако има такива, дори неочаквани събития няма да ви изненадат.

Водолей –Ако нещата не вървят, променете тактиката за решаване на проблемите. Старайте се също да не бъдете толкова упорити и да се вслушвате в чуждото мнение от време на време. Всичко това ще ви помогне да останете в крак с вашите планове.

Риби – Не са изключени ситуации, които изчерпват вашето търпение. Имате голям потенциал да се справите с всички предизвикателства на деня. Слушайте вътрешния си глас, доверете се на мъдростта на Вселената.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново. Всички цели могат да се постигнат само, ако се проявяват енергичност, инициативност и борбеност. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни. За препоръчване е цялата натрупана енергия да се изразходи чрез физическо натоварване, отколкото да остане неизразходена и да нанесе вреда на организма.

Уязвима е храносмилателната система, коремната област, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още