Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – неделя – 04.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – неделя – 04.10.2020

Дневен хороскоп – неделя – 04.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Сутринта се постарайте да завършите задачите си, а следобеда не се колебайте да планирате пътувания, разходки, гости или срещи. Денят обещава да бъде приятен и интересен за тези, които искат да бъдат креативни. Благоприятен ден за пътувания. 

Телец – Спокоен и продуктивен ден във всички отношения. Интересен ден и по отношение на любовта. Звездите подсказват за нови и неочаквани събития, затова се опитайте да проявите воля и да устоите на изкушенията. 

Близнаци – Конфликтът между Луната и Меркурий през първата половина на деня, блокира връзката с подсъзнанието и действията ви и техните мотиви стават неразбираеми и необясними за вас. Отложете важните решения, освободете ума си от ненужен стрес. 

Рак – Благоприятен и спокоен ден, при условие, че не се намесвате в чужди конфликти. Пазете се от бързане и не влизайте в конфликт с онези, които ви дразнят - вероятно проблемите ви няма да продължат дълго и бързо ще бъдат разрешени, ако не действате грубо спрямо другите. 

Лъв – Благоприятен ден не само за работа, но и за почивка и забавление. Успешно решаване на всякакви проблеми и трудности. Доверявайте се на интуицията си. Обърнете повече внимание на близки хора. 

Дева – Днес са вероятни изненади, срещи, запознанства и различни обрати на обстоятелства, които не са били очаквани. Звездите ви съветват да проявите сила на характера - това ще ви помогне да преодолеете както малки, така и големи проблеми.  

Везни – Днес ще бъдете пълни с интересни идеи и желания, но по пътя към тяхното изпълнение могат да възникнат неочаквани трудности и проблеми. Добър ден, за да преразгледате плановете си отново. Бъдете внимателни към вашите желания и предчувствия. 

Скорпион – Добър ден за пътуване, срещи, създаване на нови запознанства или общуване с тези, които са скъпи и интересни за вас. Отложете важните въпроси днес. Бъдете активни, но не прекалявайте. 

Стрелец – Не се отказвайте от пътувания и срещи с приятели - те обещават да бъдат приятни и да ви бъдат от полза. Денят е идеален за запознанства с нови хора, реализиране на планове и интересни идеи. 

Козирог – Този период може да се отбележи с увеличаване на мисловните способности, въпреки че от друга страна, ще се прояви мързел и желание за безделие, за излежаване, гледане на филм или разходка. 

Водолей – Хармоничният аспект на Луната и Уран засилва интуицията ви и креативността ви. Активира се желанието за всичко ново, хоризонтите се разширяват. Благоприятно за събиране с приятелски компании. 

Риби – Под влиянието на Луната емоциите заемат мястото на разума и можете да станете нестабилни и неспокойни. Умът е склонен да се замъглява от емоции и илюзии, което затруднява ясното виждане на ситуацията и вземането на правилни решения.                                              

 

 Съветите на Фортуна

Денят на разцвета на женската енергия. Благоприятно за любов, съпружески отношения, празници, пиршества, забавления и еманципация. Ден на радостта и вътрешната свобода. Хармоничен и благоприятен ден, особено първата му половина, дава възможност да се възползвате максимално от вътрешната си енергия. Възможни са прозрения, открития. Този ден е празник на вдъхновението за творческите хора. Енергията на деня е толкова радостна и празнична, че не способства никакви важни дела. Да се избягват негативни емоции.


Препоръчително:
- Общуване, среща с приятели, запознанства.
- Творческа дейност.
- Провеждане на презентации и рекламни кампании.
- Съвместна и колективна дейност.
- Организиране на партита.
- Изхвърлете всички проблеми и притеснения.

Не се препоръчва:
- Да се решават важни въпроси.
- Да се водят сериозни преговори.
- Да правите важни неща, които впоследствие ще трябва да бъдат коригирани.
- Не се препоръчва да правите нови планове.



Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети