Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда - 26.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда - 26.12.18

Дневен хороскоп – сряда - 26.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото

Овен – Ще имате голямо желание за свобода и за време, посветено само на себе си. Ще имате възможност да намерите решение на някакви проблеми. Ще бъдете последвани от щастие в любовта. Сега е моментът за нови срещи.

Телец – Поглеждате към света с оптимизъм, чувствате се енергични и уверени. Време е за бъдещи планове. Ще откриете щастието си в начина, по който се случват нещата. Ако сте свободни, това е добро време да излезете и да се запознаете с нови хора.

Близнаци – Вашата гледна точка може да е правилна, но тя все още е само един от многото начини, по които можете да разгледате ситуацията. Уверете се, че приемате гледната точка на партньора си с отворен ум и желание да намерите компромис.

Рак – Зависимостта от оценката на другите ще ви доведе не до резултата, който очаквате. Сега е трудно да не се поддадете на чуждо влияние, да останете емоционално стабилни. Трябва да се борите за мястото си под слънцето, не трябва да се отказвате от позицията си.

Лъв – Сутринта е по-добре да се решават вътрешно-семейни проблеми. Втората половина на деня е по-подходяща за романтични срещи, релаксация и интимност. В любовта може да сте късметлии, планетарните влияния дават много положителна енергия.

Дева – Работете за укрепване на семейните ценности. В крайна сметка, те са най-важните. Днес ще ви привличат красивите и скъпи неща и още по-добре, ако можете да си ги позволите. Вие по природа сте пестеливи, но днешният ден ще бъде изключение.

Везни – Днес поемете активната роля и организирайте събиране на неутрално място с приятели. Прекарайте качествено време заедно в спокойна празнична атмосфера. Забравете за всичките си проблеми, когато излизате навън. Съсредоточете се върху щастливите моменти.

Скорпион – Вие сте много чувствителни и емоционални. Вероятно някой ще ви изнерви и ще заемете отбранителна позиция. Звездите ви съветват да не взимате нещата твърде навътре и да общувате с хората по спокоен начин.

Стрелец – Нищо няма да ви направи по-щастливи, отколкото да помагате, да направите нещо хубаво за някого. Дори даването на няколко плюшени мечета на бедни деца ще ви накара да грейне усмивката на лицето ви.

Козирог – Днес ще предизвикате ефекта на доминото с позитивността си и вероятно ще получите титлата "вдъхновяващ човек". Не се страхувайте да следвате сърцето си. В любовта противоположностите ще бъдат привлечени.

Водолей – Днес ще гледате на емоциите като пречки, защото ще трябва да вземете безпристрастни решения. Може би е по-добре да се отложат сериозните въпроси за следващия ден.

Риби – Ей, весели Риби, готови ли сте да разпространявате вашето обаяние, да носите радост? Ще го правите само с вашето присъствие. Ако в някакъв момент от деня се почувствате малко луди, не се притеснявайте, вие сте на прав път!

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати