Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – сряда – 09.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – сряда – 09.12.20

Дневен хороскоп – сряда – 09.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще ви бъде лесно да реализирате всякакви идеи, при условие че не се поддавате на негативни емоции и впечатления. Възможни са технически повреди, които да спънат работата ви. Не се замесвайте в спорове.

Телец – Добър и благоприятен ден, за да се справите с всякакви проблеми и задачи, при условие, че не се поддавате на мрачното настроение. Звездите ви обещават добри новини и дори изпълнение на тайно ваше желание.

Близнаци – Звездите ви съветват да не се намесвате в проблемите и конфликтите на други хора. Избягвайте да клюкарствате - това може да ви засегне в бъдеще и да се обърне срещу вас. Пазете се от необмислени решения - вероятно ще ви донесат само съмнителни ползи.

Рак – Възможно е негативно развитие на събитията, което определено не сте очаквали. Днес не само рискувате да надцените силите си, но и да попаднете в изключително неприятна ситуация заради бързането си. 

Лъв – Въздържайте се от инициативи. Днес ще можете по-добре да изпълнявате рутинни задачи и някои неотложни въпроси ще ви отвлекат от предвидената цел. Грижете се за здравето си и не надценявайте силите си - именно то ще изисква най-много внимание.

Дева – Днес не всичко ще се получи толкова бързо, колкото бихте искали. Някои ще изпитват съмнения и ще бъдат недоволни от обстоятелствата в живота си, но не бързайте - всичко ще се получи, ако наистина се настроите на позитивна вълна.

Везни – Днес е по-добре да не правите нищо и да не бързате с изводите - те едва ли ще бъдат верни. По-добре е да се погрижите за подреждането на нещата в дома, офиса, документите, но не започвайте нищо ново. 

Скорпион – Не поемайте прекалено много задачи - изненада може да осуети плановете ви. Не бързайте и си починете. Решенията, взети днес, могат драстично да променят бъдещето ви, стига да са наистина умни и добре обмислени. 

Стрелец – Добър ден за решаване на много въпроси, особено тези, които изискват бърза реакция. Някои обстоятелства ще изискват от вас да бъдете по-решителни, но не се притеснявайте - звездите ви обещават благоприятен период за започване на каквато и да е дейност. 

Козирог – Не очаквайте твърде много от себе си - бързането няма да доведе до нищо добро. Някои хора могат да попречат на изпълнението на набелязаното, но знайте, че всички препятствия, с които се сблъсквате днес, са временни.

Водолей – Вероятно днес ще трябва да действате по напълно необичаен начин, така че не планирайте много неща и събития за този ден. Някои Водолеи ще се сблъскат с недоразумения. Денят не е подходящ за кардинални промени, дори ако сте ги планирали отдавна.

Риби – Позволете си малко почивка и релаксация - днес ще ви е трудно да действате. Някои ще се сблъскат не само с неразбиране, но и с открита враждебност, затова се опитайте да не влизате в конфликт с другите и да проявявате независимост в почти всичко.

Съветите на Фортуна

Време е за преоценка на ценностите и за изправяне на допуснатите грешки. Определете причините за неуспехите и работете над грешките си. Променете отношението си към себе си, към ставащото, избавете се от всичко отживяло и от това, което ви пречи да живеете щастливо.

Този ден дава възможност да се познае мъдростта на земния живот, не за сметка на проявление на външните сили, а за сметка на вътрешната работа, със своето подсъзнание. Обърнете внимание на вътрешните си усещания. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с него неговият Ангел-хранител и в днешния ден особено силно можете да усетите този глас. Главното условие е да го разбирате. Едва ли ще чуете гласа на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разправии със съседите, колегите или членовете на семейството. В този случай с вас общува не Ангел-хранител, а личният ви дявол-изкусител, а неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви. Може да се заемете с лечебно гладуване, да работите за повишаване на вашата духовност.                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп